Lancôme uvodi nove rituale uklanjanja makeupa za novu generaciju

Nova generacija, nove navike

Za milenijsku generaciju, koncept makeupa počiva na jedinstvenoj mantri: eksperiment, reinterpretacija, sloboda izbora. Ova umrežena generacija strastveno pristupa svemu što radi, pa tako i rado prihvaća te usavršava tehnike koje su ranije bile rezervirane samo za profesionalce, primjerice konturiranje, osvjetljavanje i drapiranje. Napravit će sve kako bi postigli što odvažniji look koji se mijenja iz dana u dan.

Promjene u ritualu ljepote utječu i na način uklanjanja makeupa

Baza, podloga, korektor za prekrivanje podočnjaka, ruž, sjenilo, tuš… I dok dodatni koraci u ritualu ljepote daju primjetno bolje rezultate, istovremeno zahtijevaju i brižljivo uklanjanje makeupa u savršenom skladu s individualnim potrebama, kako bi se očuvalo zdravlje kože.

S obzirom da svi ponekad skinu makeup u žurbi ili čak i preskoče pokoji korak, Lancôme ženama nudi dragocjenu pomoć – dvije nove tehnike dvostrukog čišćenja. Bi-Facil Visage i Miel-en-Mousse mogu se koristiti po želji za potpuno uklanjanje makeupa i čišćenje komadićem vate ili vodom. Novi je ritual uklanjanja makeupa prikladan za sve tipove kože te pruža ugodno osjetilno iskustvo koje donosi učinkovite rezultate.

Bi-Facil Visage, zvijezda brzog uklanjanja makeupa

Proizvod za uklanjanje makeupa Bi-Facil Eye Make-Up Remover razvijen je 1991. te je ubrzo postao jedan od najpoznatijih proizvoda te vrste na tržištu. Lancôme ide korak dalje i predstavlja Bi-Facil Visage, dvofaznu formulu s jedinstvenim karakteristikama koje su proslavile stariju verziju, za dubinsko uklanjanje makeupa i učinkovito čišćenje lica. Proizvod valja protresti prije upotrebe, kako bi uljna faza otopila jake pigmente i čestice makeupa, nakon čega micelarna voda s površine uklanja sve ostatke nečistoća.

Bi-Facil Visage uspješno i brzo uklanja čak i jako naglašeni makeup, a da pritom ne iritira osjetljivu kožu.

Učinkovitost, osjećaj svježine i jednostavan način uporabe ključne su prednosti proizvoda Bi-Facil Visage.

Savjet: kako biste u potpunosti uklonili makeup, komadić vate natopite losionom Bi-Facil Visage i nježno prebrišite lice sve dok ne uklonite sve tragove makeupa. Ujutro ponovite postupak, kako biste nanijeli makeup na savršeno čistu kožu.

Miel-en-Mousse, novi proizvod za uklanjanje makeupa koji će razbuditi sve vaše osjete i bez kojeg više jednostavno nećete moći

U želji da uklanjanje makeupa učini ugodnim osjetilnim iskustvom, Lancôme je kreirao Miel-en-Mousse, proizvod s dvostrukim djelovanjem koji sadrži vodu obogaćenu bagremovim medom. Tekstura 2-u-1 nalik na med pri nanošenju privlači čestice makeupa i nečistoća te se u dodiru s vodom pretvara u pjenu, uklanjajući sve preostale nečistoće.

Ovaj je proizvod uistinu poseban zbog toga što se može koristiti za uklanjanje najrazličitijih vrsta makeupa, čak i onih najzahtjevnijih, ostavljajući kožu savršeno čistom, što je potvrdilo 91% ispitanica.

Dodatni je bonus ugodan i iznimno privlačan miris meda i vanilije….

Savjet: iskoristite sve dobrobiti proizvoda Miel-en-Mousse slijedeći tri jednostavna koraka:

  • Istisnite malu količinu proizvoda na dlan te ga nanesite na lice kako bi se zagrijao. Na taj će način doći do promjene teksture, koja veže i uklanja čestice makeupa i nečistoća.
  • Dodajte vodu kako biste dobili emulziju i umasirajte kružnim pokretima. Nastat će delikatna pjena koja uklanja pigmente i nečistoće.
  • Isperite toplom vodom. Rezultat: vaša je koža čista, hidratizirana i zrači zdravim sjajem.

Nemojmo zaboraviti Bi-Facil Eye Make-Up Remover, ključnu fazu uklanjanja makeupa

Bi-Facil Eye Make-Up Remover neizostavan je dio rituala uklanjanja makeupa, neovisno o tome volite li smokey eye ili cat eye look. Ovaj je kultni proizvod osvojio nekoliko nagrada te je i dalje jedan od najprodavanijih Lancômeovih proizvoda. U čemu je tajna? U izvanrednoj dvofaznoj formuli koja omogućuje besprijekorno uklanjanje makeupa bez ikakvih iritacija.

Savjet: kako biste učinkovito uklonili makeup, protresite bočicu i nanesite izdašnu količinu proizvoda Bi-Facil Eye Make-Up Remover na komadić vate. Pritisnite je na kapke desetak sekundi kako bi rastopio makeup, a zatim ga nježno uklonite, brišući trepavice od korijena prema vrhovima.

Kako postići blistavu kožu: slijedite Lancômeov savjet i uklonite makeup u tri jednostavna koraka

Znajući da je čista, zdrava i blistava koža najbolja baza za besprijekoran makeup, Lancôme je kreirao ritual uklanjanja makeupa u tri koraka:

  1. korak : uklonite makeup s očiju koristeći Bi-Facil Eye Make-Up Remover,
  2. korak: uklonite makeup i očistite lice koristeći Bi-Facil Visage or Miel-en-Mousse, ovisno o tome koristite li radije komadiće vate ili vodu,
  3. korak: na kožu nanesite tonik za lice Tonique Confort.

Tonique Confort obogaćen je ekstraktima meda i slatkog badema. Hidratizira i umiruje kožu, pritom nježno uklanjajući ostatke makeupa i nečistoća. Pobuđuje prekrasan osjećaj ugode i mekoće, ostavljajući kožu besprijekorno čistom i spremnom za daljnju dnevnu ili noćnu njegu.

MIEL EN MOUSSE F/P200 ml –  Pjenušavi odstranjivač šminke sa medom od bagrema – 237 hrk

MIEL EN MOUSSE T50 ml  – Pjenušavi odstranjivač šminke sa medom od bagrema – 115 hrk

BI FACIL VISAGE F200 ml – Dvofazna micelarna voda za odstranjivanje šminke s lica – pogodno i za osjetljivu kožu – 237 hrk

BI FACIL VISAGE F75 ml – Dvofazna micelarna voda za odstranjivanje šminke s lica – pogodno i za osjetljivu kožu – 115 hrk

MOUSSE AÉRIENNE 200 ml – Nježna pjena za čišćenje lica s ekstraktom papaje. Za sve tipove kože – 237 hrk

EXFOLIANCE CLARTÉ 100 ml – Gel za čišćenje i eksfoliaciju s ekstraktom papaje. Za sve tipove kože – 237 hrk

MASQUE HYDRA-INTENSE 100ml – Hidratantna gel maska za normalnu i mješovitu kožu – 237 hrk

MASQUE PURE EMPREINTE 100ml – Maska za čišćenje lica s bijelom glinom. Za masnu kožu – 237 hrk

BI FACIL YEUX F75 ml – Nemasna tekućina za odstranjivanje šminke s očiju. Pogodno za osjetljive oči. Nanesite blazinicom – 145 hrk

Midas Widget

Ostavite komentar