Lana Jurčević povela tri pobjednice Colgate natječaja #SmileInStyle u shopping

U velikom natječaju #SmileInStyle provedenom proteklog ljeta u suradnji Lane Jurčević, zaštitnog lica brenda Colgate Max White Optica i brenda Colgate Max White One Optic brojne su natjecateljice slale selfie fotografije svojih bijelih osmjeha kako bi osvojile bon u vrijednosti od 1.520 kuna i kako bi ga potrošile uz Laninu pomoć.

lana2

Pobjednice natječaja Lidija Graho, Lidija Jelinić i Dunja Tomić provele su dan u zagrebačkom butiku Check In s Lanom Jurčević te su, slijedeći njezine savjete, odabrale odjevne kombinacije koje odgovaraju kategorijama stilova Natural chic, Fashionista i Rock u kojima su pobijedile.

Budući da je Lana poznata po svom besprijekornom modnom stilu, odlično se snašla u ulozi stilistice, a pobjednice natječaja nije samo odijenula nego im je otkrila neke trikove o pravilnom odabiru odjeće ovisno o tjelesnim proporcijama te dala vrijedne savjete o održavanju zdravog i lijepog tijela. Naravno, kako je osmjeh ogledalo zdravlja, za bjelinu zubi Lana je djevojkama preporučila i svakodnevno korištenje paste za zube Colgate Max White One Optic.

A.M.

Midas

Ostavite komentar