LA VIE EST BELLE BOUQUET DE PRINTEMPS

Život je zaista lijep, a to možemo osjetiti i sa novim Lancômovim mirisom LaVie est Belle koji je više od parfema. To je manifest protkan radošću, oda slobodi!

Kao istinsku odu proljeću, LANCÔME predstavlja miris La Vie est Belle Bouquet de Printemps koji sadrži pomno odabrane voćno-cvjetno-orijentalne sastojke.

Nova gurmanska delicija nadahnuta je originalnim parfemom te je krasi cvjetni aranžman koji slavi svježinu, slatkoću voća i britkost.

Upravo stoga što sreća nije destinacija, već putovanje, što se otkriva i gradi kroz emocije koje iskusimo na životnom putu, La vie est belle zauvijek će doživljavati nove reinterpretacije i ostavljati jedinstveni trag.

I sada nam donosi cvat nove cvjetne kompozicije, očaravajuće posebno izdanje koje slavi proljeće, doba ponovnog rađanja.

Bouquet de Printemps (proljetni buket) krasi osvježavajuće srce od najplemenitijih sastojaka (apsolut jasmina sambaca, apsolut cvijeta naranče, akord đurđice i esencija bergamota), naglašeno profinjenim, voćnim i slasnim osmijehom. Buket sadrži kultni iris, cvijet sreće, koji je kao i uvijek popraćen slasnim notama vanilije. Tu je iLMR-ov apsolut delikatnog i senzualnog jasmina sambaca, simbola ženstvenosti, a pridružuje im se i dašak zelene kruške viljamovke. U srcu kompozicije krije se novi akord đurđice, simbola ponovnog rađanja, čiju neodoljivost zaokružuje pomalo retro, slasni akord bombonate akcentivanilin šećera u prahu i ušećerenog voća. Ljubak i mek dašak pačulija grije ovaj nadasve šarmantan buket, u mirisu koji utjelovljuje sve ženstvene čari proljeća.

Parfem su kreirali Anne Flipo i Dominique Ropion, dvojac zaslužan za baš svako izdanje La Vie est Belle. Ovo najnovije stapa tri veličanstvena cvijeta u spoj svježih i slasnih nota. Ples je to tisuću latica, popraćenih upečatljivom esencijom bergamota.

Bočica originalnog mirisaLa Vie est Belle, nadahnuta slavnim „kristalnim osmijehom“ koji je George Delhomme 1949. godine kreirao za Armanda Petit Jeana, osnivača kuće Lancôme, sada doživljava novu reinterpretaciju. Providna bočica otkriva mirisnu, vibrantnu ružu koja odiše radošću. Vrat bočice sada krasi cvijet istkan od grosgrain tkanine. Od blistave tekućine do profinjene ljepote ove cvjetne dekoracije, sve podsjeća naraskoš tisuću latica’zarobljenih’u ovom posebnom izdanju parfema.

LVEB EDP V50ML ED LIM SPRING 17 OS           690 hrk

Midas Widget

Ostavite komentar