SEROZINC – #krajzasjaj!

Često, za osobe s problematičnom kožom, kraj ljeta obilježava i dobro znana borba s tragovima koji su nastali od utjecaja sunca na njihovoj koži. Njega i briga o novonastalim nepravilnostima, masnoći i aknama na licu, za takve osobe je normalna pojava nakon ljetnih mjeseci. La Roche-Posay, kao stručnjak za osjetljivu kožu, odlučio je reći #krajzasjaj! Lansiranjem novog proizvoda koji je nadopuna Effaclar liniji za njegu lica, predstavljen je SEROZINC – rješenje protiv masnog sjaja, nepravilnosti i proširenih pora u obliku spreja!


Kao što znamo, sunce kratkoročno ten čini ujednačenijim, no isto tako isušujući učinak sunca uzrokuje prekomjerno zamašćivanje kože. Masnoća u kombinaciji sa zadebljavanjem gornjeg sloja kože začepljuje pore i sprečava pravilno lučenje sebuma. Krajnji rezultat je taj da sunce mijenja značajke kože i čini je sklonijom nepravilnostima.

La Roche-Posay osobama s problematičnom kožom pruža proizvod koji odgovara višestrukim potrebama masne kože. Serozinc se preporučuje svima koji imaju problem s masnom i aknama sklonom kožom jer djeluje smirujuće na kožu te je obogaćen cinkovim sulfatom, dermokozmetičkim aktivnim sastojkom, poznatim po svojim svojstvima regulacije sebuma i matiranja kože.

MOĆ CINKA: Cinkov sulfat se dugo u dermokozmetici koristio i zbog svoje učinkovitosti na masnoj i aknama sklonoj koži. Cinkov sulfat može biti od velike pomoći ljudima s takvom kožom te ovaj ključni sastojak pomaže kod smanjivanja lučenja sebuma.

Cink je upravo zbog svoje učinkovitosti omiljeni sastojak i ima višestruki značaj u njezi kože, budući da djeluje pročišćujuće, smiruje i matira.

Sastojci u Serozincu pomažu regulirati sebum, djeluju umirujuće te pomažu pri obnovi kože. Sve ove dobrobiti La Roche-Posay je objedinio u spreju za jednostavnu i čestu upotrebu i maksimalne rezultate.

POTPUNA RUTINA NJEGE KOŽE

Serozinc kao tonik u spreju će se idealno uklopiti u rutinu njege masne kože. Koristi se nakon Effaclar Gela za čišćenje kože, a rutinu završite Effaclar DUO (+) njegom za lice!

Više informacija i korisnih savjeta u vezi problematične kože, a posebice akni, potražite na službenoj #FreeFromSpots web stranici.

SEROZINC 150ml: 74,32 HRK

Midas Widget

Ostavite komentar