Krenuo je Movember, muškarci diljem svijeta puštaju brkove i brade

Puštanjem brkova i brade muškarci sudjeluju u Movemberu, a mogu sudjelovati i u humanitarnoj akciji Jamesona „Shave the date“. Za sudjelovanje u Movemberu Jameson donira novčani iznos, a 1. prosinca organizira masovno brijanje te dobru zabavu uz besplatan koncert Vatre.

Krenuo je Movember, mjesec kada muškarci diljem svijeta puštaju brkove i brade s ciljem podizanja svijesti o raku prostate, jednoj od najčešćih zloćudnih bolesti kod muškaraca. Humanitarnom kampanjom „Shave the date“ Movemberu se pridružio i Jameson.

Svi koji žele sudjelovati, mogu se prijaviti putem Facebook stranice Jamesona, za 50 najbržih Jameson će donirati po 200,00 kn.

Poznati glumac Amar Bukvić odlučio se sudjelovati u Movemberu i Jamesonovoj kampanji: „Pridružio sam se jer sam fan Jamesona, ali prije svega jer je riječ o hvalevrijednoj akciji – kako zbog humanitarnog karaktera, tako i zbog zabavnog dijela. Mislim da je bitno da se ovakvi problemi što više osvijeste, ali i da zadržimo dobro raspoloženje.“

amir

Završnica kampanje, kada će Jameson donirati prikupljeni iznos, ali i urediti sve one koji su tijekom Movembera puštali brk i/ili bradu održat će se 1. prosinca u Vintage Industrial Baru.

decak-amirVrhunski brijači pobrinut će se za dobar izgled onih koji su sudjelovali u kampanji i puštali bradu, a za dobru zabavu pobrinut će se Vatra.

Ivan Dečak, frontman popularne grupe Vatra ovog Movembera pušta bradu te sudjeluje u humanitarnoj akciji. Dečak poziva sve da se priključe Movemberu i zajedničkim snagama podignu svijest o raku prostate, ali i da dođu na koncert Vatre jer ih čeka vrhunski provod.

Kako je filozofija Jamesona odgovorna konzumacija, tako je i cilj Jamesonove kampanje „Shave the date“ podići svijest o raku prostate te tako potaknuti odgovornost prema sebi i svom zdravlju.

A.M.

Midas

Ostavite komentar