KONCERT EDA SHEERANA NAPOKON U HRVATSKOJ!

Ekskluzivno u CineStar kinima pogledajte spektakularni koncert Eda Sheerana na londonskom Wembley stadionu!

CineStar kina donose neponovljivu priliku koja se ne propušta – uživajte u koncertnom spektaklu ovoga svjetski popularnog glazbenika u najbližem CineStar kinu!

eds

22. listopada u 19 sati dođite u CineStar kina u Zagrebu (Branimir centar i Avenue Mall), Rijeci, Zadru, Šibeniku, Splitu, Osijeku, Varaždinu, Sl. Brodu, Vukovarute u susjednoj BiH u Mostaru i Bihaću, i uživajte u koncertu svojeg najdražeg glazbenika, jednog od najuspješnijih glazbenika današnjice, Eda Sheerana!

Pridružite mu se na svjetskoj premijeri spektaklularnog koncertnog filma Jumpers for Goalposts, kojiu ključuje i prijenos sa “green carpeta”, ekskluzivnu izvedbu Eda Sheerana UŽIVO s londonskog Leicester Squarea te koncertni film koji se prikazuje po prvi puta u kinima širom svijeta!

Jumpers for Goalposts donosi vam snimak Edovog koncerta za pamćenje -onog s WembleyStadiona, gdje je u srpnju 2015. pred 80 000 obožavatelja izveo neke od svojih najvećih hitova – „The A Team“, „ Sing“, „Thinking Out Loud“ te duet iznenađenja sa Sir Eltonom Johnom.

Film prikazuje i glazbenikove intimne trenutke snimljene na turneji i iza kamere, a njegovi najbliži otkritće vam mnoge detalje iz Edovog života i karijere.

Ovaj globalni događaj pozivnica je Eda Sheerana koju je uputio milijunima fanova, želeći s njima podijeliti radost i slavlje zbog svojega dosadašnjeg uspjeha, a njegov planetarni uspjeh potvrđen je i ovoga mjeseca kada je u čak pet kategorija nominiran za prestižnuAmerican Music Awards nagradu. Iza njega je i šest nominacija za Grammy Award te dvije osvojene BRIT Award nagrade.

Ne propustite veličanstvenu atmosferu koja vas samo u četvrtak, 22. listopada u 19 sati čeka u CineStar kinima diljem Hrvatske i susjedne nam BiH!

Ulaznice u pretprodaji na blagajnama CineStar kina ili online!

A.M.

Midas

Ostavite komentar