Koliko je bitan zdrav doručak?

Svi smo bar jednom čuli da je doručak najvažniji obrok u danu. No, koliko nas to zaista primjenjuje? Koliko nas zaista razumije zašto? Koliko nas je testiralo što se u našem tijelu dešava kad doručkujemo, šta kad ne doručkujemo, a što kad zgrabimo kavu i zapalimo cigaretu trčeći na posao ili fakultet?
zd
E pa mi jesmo – potražili smo informaciju više, testirali na sebi, zatim na bližnjima i danas imamo veliki krug klijenata na našem Zdravom Doručku koji su jednom tako malom promjenom postigli nevjerojatne rezultate – bolju probavu, manju želju za slatkim/kavama/cigaretama, više energije, bolji imunitet, skidanje suvišnih kilograma, smanjenje celulita, bolji ten…

Kako je moguće da je sve to zbog doručka? Moguće je iz više razloga.Naime, moramo shvatiti da naše tijelo, dok mi spavamo, koristi zalihe vode i nutrijenata kako bi se regeneriralo i normalno obavljalo svoje funkcije i da je, stoga, ono ujutro prazno i gladno (bez obzira što možda ne osjećamo fizičku glad jer smo navikli tijelo da ne jedemo ujutro). Zato je jedino prirodno i ispravno nadoknaditi svom organizmu sve što mu je potrebno da bi ispravno funkcioniralo ostatak dana. Doručkom ga pripremamo za dan, kao što gorivom pripremamo auto za put. Naše gorivo je hrana. Ali ne bilo koja hrana (kao što ni u auto ne stavljamo bilo koje gorivo), nego nutrijenti – vitamini, minerali, vlakna, bjelančevine, složeni ugljikohidrati i nezasićene masti – dakle, jedan kompletan i izbalansiran obrok. Tek tada možemo govoriti o DORUČKU.

Vjerojatno je sada jašnije da kava i cigara, pecivo, keks, vočća ili pahuljice nisu kompletan i izbalansiran obrok. Ako i nije jasno, u sljedećoj kolumni ćemo objašniti što se točno u tijelu dešava kada jedemo takve stvari. Danas nam je bitno samo da vas osvijestimo o važnosti doručka i da se zapitate da li ga tretirate kao važan obrok ili “nemate vremena za to”. Zapamtite, nikad se ne radi o vremenu, uvijek samo o volji, prioritetima i organizaciji. Priprema našeg Zdravog Doručka traje ravno 2 minute, a osjećaj energije i zdravlja nakon njega traje čitav dan! Ostavljamo vas sa slikama par varijanti našeg praktičnog doručka i pozivamo vas da nam pišete jer će prvih 5 osoba koje nam se jave na ovu temu dobiti mogućnost besplatno probati naš doručak!

zd2

Možete se javiti na info@lipadona.com ili na putem kontakt obrasca ispod članka.

napisali

Midas

7 Komentara on this article. Feel free to join this conversation.

 1. Tatjana 10/26/2015 u 10:48 - Reply

  RAdo bi probala Vaš zdravi doručak, jer se trudim hraniti zdravo

 2. Ankica 10/26/2015 u 10:49 - Reply

  Volim zdravo

 3. Dunja 10/26/2015 u 10:55 - Reply

  Zdrav doručak je bitan jer pokreće metabolizam. 🙂

 4. Jasmina 10/26/2015 u 10:58 - Reply

  Njami…želim probati

 5. nikolina 10/26/2015 u 11:42 - Reply

  Jako volim brzi i zdravi doručak i nadam se da nisam zakasnila )

 6. ŽANA 10/26/2015 u 14:00 - Reply

  Zdravo se hranim željela bi probati Vaš doručak

 7. Ankica 10/26/2015 u 17:11 - Reply

  I sama volim raditi smthie od voća i povrća ,prezdravi su i preukusni ,zato bih rado probala vašu kombinaciju zdravog napitka

Ostavite komentar