Kolekcija SPRING SUMMER 19, hi-tech tkanine i Ogi Antunac

Ogi Antunac

Ogi Antunac, kreativna, odvažna i hrabra. Nova kolekcija SPRING SUMMER 19 donosi bezvremenske komade koje će svaka moderna i suvremena žena imati u svome ormaru. Asimetrični krojevi isprepleteni zanimljivim tkaninama oduševit će mnoge žene hrabrijeg modnog izričaja.

Kolekcija SPRING SUMMER 19 je gotova i spremna za predstavljanje na europskom, američkom i kanadskom tržištu. Light motiv kolekcije su veoma posebne tkanine, koje predstavljaju najveću inovaciju u svijetu tekstila uopće, modernim hi-tech tkanine. Uz nepogrješivu crnu i bijelu boju, u kolekciji se pojavljuje i srebrna. Boje su objedinjene u svim nijansama, sve od prozirnog do punog i od mat do sjajnog.

Ogi Antunac

Kolekcija SUMMER SPRING 19 namijenjena je modernoj ženi i savršeno je nosiva od jutra do večeri u svim prigodama. Uz haljinu koja oblači ženu u svim prilikama, pojavljuje se i kombinezon koji  je „it“ komad ove kolekcije i svakako je must have sljedeće sezone. Osobno, omiljeni komad dizajnerice, trenutno je popularna „spitka“ koja je zaista poput kameleona, jer se može nositi na sportski, ali i na potpuno elegantan i fancy način.

M.Z.

Ostavite komentar