Koji se horoskopski znakovi ljube najbolje?

Neki to vole polako, a neki divlje! Svaki horoskopski znak se ljubi na svoj način, a mi ćemo Vam otkriti tko će probuditi vaše strasti!

Priznajmo! Čak i nepokolebljivi nevjernici prema horoskopima i astrologiji ponekad provjeravaju da li su Ovan i Lav dobar ljubavni par. Dakle, bez obzira jeste li vjernik ili ste samo skriveni, nevjerni tragač, zašto se ne bi malo zabavili?

Ovan

Ovnovi ne spadaju u sramežljivce. Oni trebaju partnera hrabrog i strastvenog, baš poput njih, a dobar partner za ljubljenje im je zaigrani Blizanac.

Bik

Zahtjevni bikovi se žele svidjeti svom partneru pa mogu biti i pomalo zahtjevni. Savršen partner za vrele poljupce im je Djevica koja voli eksperminetirati.

Blizanci

Blizanci se najbolje ljube! Zato su idealni za sve horoskopske znakove, ali ti najbolje odgovara Blizanac poput tebe doduše ne za duge veze, ali za strastvene poljupce itekako!

Rak

Rak treba nekoga tko će preuzeti inicijativu poput Škorpiona koji su i nježni i romantični i strastveni. Samo Škorpion može uzburkati sve strasti nježnog Raka.

Lav

Za ne povjerovati, ali Lavice su dosta suzdržane i treba im netko tko će uzeti stvar u svoje ruke i zato bi joj idealan partner za ljubljenje bio Jarac koji je dovoljno strpljiv. S Jarcom ćeš zaboraviti na sramežljivost, a i sve što ostalo što ti odvalači pažnju.

Djevica

Djevica voli biti osvojena, ali zato i puno daje svom osvajaču. Bik je savršen izbor za strastvene poljupce.

Vaga

Vage vole isprobavati nove stvari, tako da one uzimaju u obzir sve znakove. Ali ipak za ljubljenje joj je najbolji znak Riba.

Škorpion

Općepoznato je da su škorpioni najstrastveniji znakovi zodijaka. Njima treba isto tako strastveni partner koji je spreman na poljubac u svako doba dana i noći. Savršen partner za Škorpiona je Rak.

Strijelac

Pustolovni Strijelci trebaju osobe koje će u njima pobuditi onu nježniju emotivnu stranu. Savršeni za to su Ovan ili Vodenjak.

Jarac

 Jarac voli kada ga se pohvali, još ako je ljubljenje u pitanju, nema većeg komplimenta za njih. Umijeće ljubljenja savršeno može potvrditi Lav, koji rado ohrabruje i hvali druge.
Vodenjak

Vodenjaka bi svatko trebao ljubiti bar zbog bogatstva iskustva.Ali Strijelac je za Vodenjaka najbolji partner s kojim će doživjeti nezaboravne poljupce.

Ribe

Romantične ribe tragaju za nekim tko će ih ljubiti baš kao i prvog dana. Romantiku i nježnost će pronaći u Vagama, a strast u Škorpionima.

Izvor: Cover Style

 

Midas Widget

Ostavite komentar