Koji horoskopski znak je najbolji, a koji najlošiji u krevetu?

Volite li više romantiku ili strast? Neki su znakovi vatreni, a neki su prave lijenčine! Otkrivamo koji je znak Zodijaka najbolji, a koji najgori u seksu!
I dok s nekima možete vidjeti zvijezde, s drugima ćete ih brojati:) Saznajte u nastavku tko je vrstan ljubavnik, a tko nemaran ili sebičan!

Vaga
Vage vole ugađati partneru/partnerici, vrlo su seksualne i u stanju su vam pružiti najbolji seks koji ste ikada imali. Jednom kad ju probate, nikada ju nećete zaboraviti.
Ovan
Ovnovi su pobjednici, vole biti najbolji u svemu, pa tako i u seksu. Imaju fantastičnu seksualnu kondiciju i dobro znaju što vam treba da biste doživjeli pravi užitak.
Bik
Bikovi su nepredvidivi, ali vrlo dobro slušaju koje su vaše želje i dati će sve od sebe da vam ih ispune.
Strijelac
Seks je Strijelcu jako bitna stavka u životu, ako naiđu na nekoga sebi sličnog u tom smislu, užitak nema granica.
Škorpion
Zna se da su Škorpioni najseksepilniji znakovi Zodijaka. Seks shvaćaju vrlo ozbiljno, u seksu su prirodno talentirani i spontani, te pomalo divlji.
Lav
Sve će napraviti da vas pridobiju, ali ne bojte se, jer su u krevetu puni nježnosti. Vješti su u krevetu i poštuju želje ljubavnika.

Vodenjak
Vodenjaci su skroz originalni, pravi avanturisti u krevetu, hrabri i odvažni. S njima vam sigurno neće biti dosadno!
Ribe
Pravi romantičari, ali pomalo sebični i neosjetljivi na tuđe želje u krevetu, a ne usude se otvoreno pokazati što žele. Iako znaju biti zabavni tijekom seksa, oni su male lijenčine u krevetu.
Jarac
Jarci uživaju u seksu i znaju pružiti zadovoljstvo, ali često je to polovično i površno. S njima trebate imati strpljenja.
Blizanci
Blizanci su sebični ljubavnici, njima je važno da sebe zadovolje. Od njih nemojte očekivati puno jer oni rijetko daju više od onoga što moraju.
Rak
Rakovi su nježne duše i romantičari, ali u krevetu pomalo dosadni.
Djevica
Djevice su samo jake na rječima. Puno fantaziraju o seksu, ali malo djeluju.

Midas Widget

Ostavite komentar