Koja 4 horoskopska znaka su magnet za pogrešne muškarce?

Sigurno imate bar jednu ‘frendicu’ koja uvijek naleti na ‘krivog’, možda ste i vi jedna od njih, a možda je za sve kriv vaš horoskopski znak!
Frajeri na koje češće padamo su ili samouvjereni ljepotani, ‘zločesti’ dečki i naravno ‘bivši’ kojem ne možemo odoljeti, evo što kaže horoskop! Donosimo 4 znaka koji su magnet za krive muškarce.

Ovnove krasi upornost i hrabrost, misle da je to sve što im je potrebno kako bi nekoga osvojili i zato se često fokusiraju na pogrešnu osobu bez obzira što druga strana ne može dati ono što zaslužuju.

Škorpionke su tvrdoglave zavodnice. Čak i ako druga strana ne pokazuje zainteresiranost, situacija izmiče kontroli te svoju zainteresiranost pretvaraju u opsesiju i pokušati će apsolutno sve kako bi ga pridobile.

Strijelci su veliki pustolovi, vole putovati, nove stvari, a iznad svega vjeruju da je sve moguće, pa se tako često zaljube i u osobe koje su jednostavno nedostižne.

Ribe su nježne, plahe, mudre, ali im mudrost previše ne pomaže jer vole bježati od stvarnosti i živjeti u svojoj mašti. Kada vole, vole preko svih granica, što ih iscrpljuje jer često osobe u koje se zaljube i idealiziraju nisu prave osobe za njih.

Izvor: Cover Style

 

Midas Widget

Ostavite komentar