Knjiga koja odgovara na svako pitanje o vagini koje se bojite čak i googlati!

Dr. Jen Gunter zna sve o vagini, a u svojoj novoj knjizi otkriva baš sve!

Razlika između vulve i vagine, zašto žene ne bi trebale stavljati češnjak u svoje rodnice i brojne druge zanimljivosti saznat ćete od sada poznate ‘ginekologice na Twitteru’, koja je poznata po svojoj otvorenosti sa dozom humora. 

Dr. Gunter, glasna feministkinja razotkriva mitove, govori vruće bez ustručavanja, strastveno ukazujući na propuste: ‘Ja sam je..na stručnjakinja’, tvitnula je jednom čitatelju koji je dovodio u pitanje njene činjenice.

Otvoreno govori o reproduktivnoj anatomiji i zdravstvenoj skrbi, odbacujući društveni stav da se žene smanjuju s godinama, jedna od mnogih laži koje ukusno zatvara na Twitteru. Često dijeli vlastite priče, čak i one bolne, poput gubitka sina nakon traumatičnog prijevremenog rođenja. I nikada se ne ustručava ući u raspravu s vlastitim kritičarima koji ne znaju u što su se upustili onog trenutka kada se usude izazvati istraživanje koje ona pokriva u svojim redovitim kolumnama New York Timesa.

U San Fransciscu je specijalizirala vulvarna i vaginalna stanja, bolove kod seksa i bolove u zdjelici. Na jednom događanju u svom rodnom gradu, mlada žena iz publike ustala je i rekla: ‘Sretna sam što mogu reći da je dr. Gunter moja liječnica. Bila je jedina koja mi je vjerovala.’

Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar