Kim Kardashian lansirala liniju za tijelo za prikrivanje psorijaze!

Pričajući o prihvaćanju nesavršenosti, Kim Kardashian prodaje liniju kojoj je cilj prikrivanje tih istih nesavršenosti kako bi se mogli osjećati samopouzdanije svi koji pate od kožnih oboljenja.

Slavni i najpopularniji duo Kardashian-Jenner ima milijune svojih pratitelja koji samo čekaju da postaju novu fotografiju kako bi mogli pričati o njoj ili kopirati neki beauty trik. Nije ni za čuditi kada se samo u Kardashian obitelji može dogoditi da se kao slučajno jedno jutro probudiš sa savršeno oblikovanim usnama ili manjim nosom.

Povrh svega toga, bilo kakva estetska intervencija je tabu tema obzirom da zagovaraju afrimativan stav o tome kako bi svi trebali prihvatiti sebe takvi kakvi jesu uključujući i svoje savršene nesavršenosti.

Tako je Kim Kardashian West izazvala empatiju milijuna svojih pratitelja objavivši fotografije na kojima se vidi da pati od psorijaze. Ali čini se da će u isto vrijeme zaraditi milijune na svojoj novoj liniji make upa za tijelo koja se sastoji od tekućeg pudera za tijelo, tekućeg shimmera i shimmera u prahu. Linija je već dostupna. I dok ona priča o prihvaćanju nesavršenosti, u isto vrijeme prodaje liniju kojoj je cilj prikrivanje tih istih nesavršenosti kako bi se mogli osjećati samopouzdanije svi koji pate od kožnih oboljenja.

Kardashian/Jenner svijetu prodaju nerealnu priču o savršenstvu koje ne mogu dostići ni oni sami, i zapravo je nevjerojatno koliko im to još uvijek polazi za rukom. Na svakoj ćete njihovoj snimci vidjeti da nikad ne izgledaju toliko dobro koliko na fotografijama, a sjetit ćemo se i skandala s neretuširanim paparazzi fotografijama s plaže, na kojima se vidi da je i Kim samo žena koja vodi borbu s celulitom. Međutim, na kraju dana ona to neće priznati, već će reći tek kako se radi o zlobnim manipulacijama frustriranih pojedinaca, i nastaviti objavljivati retuširane fotografije na kojima izgleda besprijekorno, istovremeno vam govoreći nešto na tragu onoga da prava ljepota dolazi iznutra.

Najnovija KKW Beauty kolekcija će se, bez ikakve sumnje, rasprodati u trenu, još jednom dokazujući kako se vi ne možete osjećati toliko samopouzdano, koliko vam oni mogu ponavljati da biste se mogli osjećati i bolje.

Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar