Kazalište Komedija poziva na ukrcaj za najveselije putovanje vlakom u 2018. godinu

28. prosinca 2017. –Godina na izmaku u Kazalištu Komedija ispratit će se radosno i raspjevano! S kolodvora Kaptol, na peronu Komedija, posljednja četiri dana u godini krenut ćeekspresni vlak, koji će svoje putnike povesti na uzbudljivo glazbeno putovanje u ljepšu i veseliju 2018. godinu.Operetni express 2018putovanjeje prvim razredom preko Budimpešte do Beča i dalje po Europi s prvoklasnim operetnim programom. Kompozicija operetnih arija, dueta i terceta raspjevanog i rasplesanog ansambla Komedijekreće od danas s početkom u 19.30 satidok će posljednji ovogodišnji vlak, kojimse već tradicionalno obilježava Nova godina u Kazalištu Komedija,krenuti31. prosinca točno u 17.30 sati.

Za predstojeće putovanje jedino je važno ponijeti dobru volju i vedar duh jer će vlak biti prepun operetnih nota – arija, dvopjeva, tropjeva, višepjeva, uvertira, baletnih točaka, šampanjca, navijača hrvatske nogometne reprezentacije bez pirotehnike i uglađenog osoblja u pratnji vlaka. Autorski tim Vid Balog, Damir Lončar i Krešimir Batinić pobrinuo se kako bi ovo putovanje svim putnicima bilo nezaboravno, a osim prvoklasnog programa, najavljuju i brojna druga iznenađenja.

Sandra Bagarić, Marija Borić, Vlatka Burić Dujmović, Vanja Ćirić, Sanja Marin, Jasna Palić Picukarić, Vid Balog, Ervin BaučićAdalbert TurnerDražen Bratulić,Damir Klačar, Damir Lončar, Igor Mešin, Đani Stipaničev i Domagoj Dorotić,orkestar, zbor i balet Kazališta Komedijapovest će publiku na nezaboravno putovanje u novu 2018. godinu. Redatelj je Damir Lončar, a dirigent Krešimir Batinić.

Ulaznice za predstave Kazališta Komedijase mogu osigurati na blagajni Oktogon od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati, a subotom od 8 do 13 sati te na blagajni Kaptol sat i pol prije početka predstave. Također, ulaznice se mogu kupiti i na službenoj stranici kazališta www.komedija.hr. Najnovije informacije dostupne su i na službenoj Facebook stranici te Instagram profilu.

 

Sljedeći članak >
ONA zna kako se igra!

Ostavite komentar