Kakva je moderna žena i što se to muškarcima sviđa

žene i muškarci

Mnogi zagovornici patrijarhata sada bi pomislili da je riječ o kuhanju i održavanju domaćinstva, ili pak samo ljepoti, no riječ je o nečem sasvim drugom.

Muškarci vole kad žena govori nekoliko stranih jezika. To pokazuje istraživanje koje je provela mobilna aplikacija za učenje stranih jezika, a koja dokazuje da smo svestrani, zainteresirani za usvajanje novih znanja i vještina, te volimo raditi na sebi. Znanje stranog jezika, također, znak je inteligencije, a inteligencija se najčešće i traži kod partnera. Nije nikakvo iznenađenje da je u 2018. godini, u globalnom društvu sposobnost govora drugim jezicima tako važna kvaliteta.

Među tri najatraktivnija jezika ispitanici u istraživanju naveli su francuski, talijanski i španjolski jezik. Dakle možemo reći da se kategorije privlačnosti šire i na druge kvalitete pojedinca, koje nas mogu privući nekoj osobi, mada će ipak biti vrlo teško nadmašiti onu fizičku ljepotu koju vidi svatko u prvom kontaktu kod neke osobe, prema vlastitim kriterijima.

M.Z.

Ostavite komentar