Kako vam se čini odmor u kućici od čokolade?

Booking.com po prvi put u povijesti svojim gostima nudi smještaj u tradicionalnoj kućici napravljenoj od čokolade

Obožavatelji kakaa sada imaju jedinstvenu priliku potpuno uroniti u najpopularniju slasticu na svijetu. Taj slatki boravak moguć je u jedinstvenoj čokoladnoj tradicionalnoj kućici koja je od 19. rujna dostupna za rezervacije isključivo putem Booking.com-a.

Zagreb, 12. rujna 2018. – Buđenje u tradicionalnoj kućici napravljenoj u potpunosti od čokolade možda zvuči kao fantaziranje, no Booking.com, vodeća svjetska tvrtka za povezivanje putnika s najvećim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata, ovaj san čini javom.

Ovu jedinstvenu tradicionalnu kućicu osmislio je i proizveo Jean-Luc Decluzeau, renomirani proizvođač fine čokolade poznat po svojim čokoladnim skulpturama. Ova čokoladna kućica prostire se na 18 metara kvadratnih, može ugostiti do četiri osobe i za njezinu izradu
potrebna je 1,5 tona čokolade. Sretnici koji uspiju osigurati smještaj u ovoj kućici provest će noć u ukusnoj dekadenciji, okruženi čokoladnim slasticama na svakom koraku.
Posebno izrađeni čokoladni detalji unutar kućice uključuju sve, od zidova i krova do kamina, stolića, sata, šalica i knjiga. Čak je i luster od čokolade. No čokoladna avantura ne završava tu. U dvorištu se nalazi i ribnjak od bijele čokolade te nevjerojatne gredice cvijeća u potpunosti (dobro ste pogodili) od čokolade. Dobra vijest za okorjele čokoladoljupce jest da je velik dio primamljivih sadržaja kućice zapravo jestiv, barem za sretnike koji su uspjeli rezervirati noćenje.

Svi zainteresirani za boravak u ovom čokoladnom ostvarenju snova moraju biti brzi jer je moguće rezervirati samo nekoliko datuma. U 10 sati ujutro (po srednjoeuropskom vremenu – CET), 19. i 26. rujna bit će moguće rezervirati jedno noćenje (5. i 6. listopada). Ovo jedinstveno iskustvo moguće je rezervirati za samo 50 eura na Booking.com-u.

Pristupite
ovom ekskluzivnom smještajnom objektu ovdje: https://www.booking.com/hotel/fr/the- chocolate-cottage.en-gb.html

Čokoladna tradicionalna kućica usred zapanjujuće lokacije
Smještena unutar staklene konstrukcije L’Orangerie Ephémère u vrtovima muzejskog kompleksa Cité de la Céramique u Sèvresu, Čokoladna tradicionalna kućica svojim gostima pruža idilično okruženje. Osim smještaja u Čokoladnoj tradicionalnoj kućici, Booking.com će sretnim gostima ponuditi jedinstvenu radionicu osmišljenu u suradnji s autorom kućice posvećenu proizvodnji personaliziranih malih čokoladnih kućica koje će zagolicati maštu i okusne pupoljke svih
generacija.

Cijena po noćenju: 50 €
Lokacija: L’Orangerie de la Manufacture – Cité de la céramique – 2, Place de la Manufacture –
92310 Sèvres – www.lorangeriedelamanufacture.com

 

Ostavite komentar