Kako uloviti neženju?

OVAKVE GOSTE NE ŽELITE NA SVOM VJENČANJU! Keanu Reeves i Winona Ryder u odličnoj romantičnoj komediji!

Obožavana od strane mladenaca, destinacijska vjenčanja su prilika za bijeg od svega na nekoliko dana, opuštajući se u luksuznom okruženju s prijateljima i obitelji. Što bi moglo krenuti po zlu?

Prema scenaristu i redatelju Victoru Levinu – puno toga. Trčanje na aerodrom, čekanje između letova i sudjelovanje u beskrajnim aktivnostima nisu za svakoga. Za protagoniste filma ‘Kako uloviti neženju?’, takvo slavlje je bolna i nimalo ugodna društvena obveza jer se oni ne osjećaju ugodno sami sa sobom, jedno s drugim ni sa ostalima na vjenčanju i preferiraju biti sami.


Frank (Keanu Reeves) i Lindsay (Winona Ryder) upoznaju se na putu do romantičnog vjenčanja u kalifornijskim vinogradima i odmah shvate da se – ne podnose. Stvari krenu nagore kada shvate da je mladoženja, Frankov omraženi polubrat, također i bivši Lindsayjin zaručnik. Nakon što su se dogovorili da će ignorirati jedno drugo, užasnuti saznaju da su upareni za cijeli vikend – u susjednim sobama, istim stolom na doručku i mnogobrojnim aktivnostima tijekom vikenda.
Primorani da toleriraju jedno drugo kroz tri dana kušanja vina, međusobnog masiranja stopala i besciljnih igara, Lindsay i Frank otkrivaju da osim što oboje žele da njihova bude zadnja, oni također dijele i isti cinični smisao za humor. Kako se njihova konstantna prepirka pretvara u neočekivan savez, oni provode svoje vrijeme kritizirajući zabavu, mladu i mladoženju i gledajući stare filmove na televiziji. Susret s opasnošću ih zbližava, ali ostaje upitno mogu li – ili žele li
uopće – nastaviti svoju romansu u stvarnom svijetu.

Oštar humor, brze dosjetke – Kako uloviti neženju? je nekonvencionalan i nov pogled na dvoje neprilagođenih i odlučnih u namjeri da ne budu uvučeni u ljubavnu vezu.

Ovu romantičnu komediju, u distribuciji Blitza, pogledajte od 10. siječnja u CineStaru!

Midas Widget

Ostavite komentar