KAKO POSTATI ŽENSTVENIJA?

Možda misliš da je riječ o određenom odjevnom komadu ili make-up proizvodu, promjeni hoda, gestikulacije ili nečeg trećeg? Istina je da te stvari mogu doprinijeti tvom osjećaju zavodljivosti i ženstvenosti i time te učiniti privlačnijom suprotnom spolu, ali ne u tolikoj mjeri i u svakoj situaciji.

Zamisli da se probudiš kasno, dan krene loše, moraš obaviti dodatne stvari neplanirano, a ti navečer imaš spoj s jako privlačnim dečkom kojeg želiš osvojiti? Što učiniti? E pa ne moraš trošiti vrijeme, ako ga uopće još imaš, na savršenu kombinaciju, frizuru ili pripremanje tema za razgovor. Dovoljno je povući ručnu. Da, dobro si pročitala, no ne mislim na onu u tvom automobilu (ili njegovom ako je pravi frajer pa dolazi po tebe), već na onu u tvojim mislima.

Naime žene zaboravljaju da su muškarci jači spol, oni nose snažnu energiju te je za njih tipično da su oni ti koji razmišljaju, planiraju i preuzimaju inicijativu. Žene su nježnije i mirnije. One su zadužene da prate muškarca i zapravo uživaju dok on radi sve da njoj bude lijepo. Ovo stoljeće je malo preokrenulo strane i poremetilo  tu polarnost muškarca i žene. Istina je da oboje nosimo i mušku i žensku energiju, no ono što nas privlači kod suprotnog spola je ono što je manje izraženo u nas, jer odavno se zna da se suprotnosti privlače.

Ukratko, trebamo se potpuno prepustiti ženskoj energiji kada smo s muškarcem. Pustiti njega da odlučuje, preuzima inicijativu i razmišlja. Ne, nećeš ispasti glupa ili bezlična, već ćeš njemu podignuti razinu muškosti, odnosno mušku energiju i time mu biti privlačnija jer si mu pustila da se dokaže. Na primjer, ako pita gdje želiš ići, ti mu odgovori da on odluči. Time mu pokazuješ da mu vjeruješ i da misliš da je sposoban da pronađe idealno mjesto za vas. Također, ako pita koje ćete vino piti, prepusti njemu odabir i reci da ćeš uživati najviše u onom koje on odabere. Dok pričate, nemoj se truditi razmišljati što da mu odgovoriš da ispadneš pametna ili da ga nasmiješ, opušteno ga slušaj i neka on nasmijava tebe.

Pokušaj ovu taktiku, iako ovo ne bi trebala biti taktika već tvoje prirodno ponašanje. Navikni se uživati dok si na spoju i shvati da on treba tebe zabavljati, a ne se ti njemu dokazivati. Nemoj se zavaravati današnjim standardima, nećeš ispasti neodlučna, dosadna ili glupa, već ženstvena i privlačna upravo zato što si njega pustila da bude muškarac, a muškarci vole inicijativu, samo što smo im je mi oduzele.

Marija Maleš

Midas Widget

Ostavite komentar