Kako poljubiti Djeda Božićnjaka? Odgovor zna Revlon Ultra HD Gel Lipcolor!

 

Usne nikad nisu bile tako sočne, tako lijepe i tako izražajne…Tako neodoljive čak i za Djeda Božičnjaka koji je strpljivo čekao šminkerice da nanesu Revlon Ultra HD gel Lipcolor i započnu ljubljenje!

10.12. 2017.-  Prosinac nas mami na izlaske, na nošenje trendy modnih kombinacija, na poseban make up! Upravo za kraj 2017. i početak najluđeg dijela godine Revlon predstavlja neodoljiv beauty novitet Ultra HD gel Lipcolor ruž za usne kojeg karakterizira prekrasna kremasta struktura i neodoljiv sjaj.

U to su se uvjerile i brojne Zagrepčanke koje su ovog vikenda isprobale ovaj proizvod u sklopu Premium shopping day-a u Westgateu i započele sezonu ljubljenja s Djedom Božićnjakom! Komentari? Predobar proizvod koji svojom ambalažom stane u svaku torbicu, a teksturom podržava look cijelog dana. I usne čini punim i izražajnim nakon što su ga na usne nanijele šminkerice Maja Kovač i Morena Di Carlo!

Revlon Ultra HD Gel Lipcolor ™ formulaciju karakterizira poseban pigment koji omogućava sve što volite na ružu- svilenkasti sjaj, neodoljivi pigmenti trendy boja i ono što je najvažnije sastav. Ovaj ruž sadrži hijaluronsku kiselinu koja pojačava prirodnu ljepotu usana. Nanosi se lako, a bojama se prilagođava trendovima. Kako i ne bi kad dolazi u čak 15 nijansi od nude do izražajne crvene!

A.P.Z.

Ostavite komentar