Kako odabrati idealno donje rublje prema obliku zadnjice?

savršena guza

Možda rijeko obraćate pažnju na to, ali postoje različiti oblici zadnjica, te uz svaku pristaje i određeno donje rublje.

Bez previše razmišljanja svaka guza ima svoje čari i svaka je lijepa. Ipak, kod žena razlikujemo četiri tipa, dok muškarci većinom imaju podjednaku zadnjicu.

*najpoželjnija, srcolika guza

Uzak struk i gornji dio guze, dok se donji dio prema nogama širi. Pristaje joj odjeća visokog struka te ona koja se pripija uz zadnjicu, no mora slobodno padati sa bedara. Ne preporuča se donje rublje sa šavovima, kako se ono ne bi naziralo kroz odjeću, a preporuča se sve ostalo. Ovoj guzi pristaje svako donje rublje.

*okrugla

Kao rođena za tange! Nije ju teško prepoznati. Okruglog je oblika, uzak struk. Masnoća na guzi je ravnomjerno raspoređena. Kao što smo napomenuli, najbolje joj pristaju tange. Osim toga pristaju joj i uske traperice niskog ili visokog struka.

*guza na kvadrat

Moramo se malo našaliti:) Guza kvadratnog oblika, jednake širine  kao i struk. Mogli bismo je nazvati dječačkom guzom. Donje rublje koje pristaje ovom obliku guze su gaćice srcolikog oblika ili one visokog struka koje imaju tanak pojas na bokovima koji ih na taj način naglašavaju. Od ostataka robe tu su široki modeli hlača te široke suknje koje slobodno padaju.

*oblik V

Molimo izbjegavati tange i naoružati se brazilskim gaćicama. Ovdje je guza veća u gornjem dijelu, a sužava se prema dolje.

Ana-Marija Karakaš

Midas Widget

Ostavite komentar