Kako očistiti lošu karmu s nekom osobom?

Ako imate zatrovan odnos s određenom osobom ova tehnika će vam izliječiti dušu i prekinuti negativne energetske veze.

Ako ste iole evoluirali u duhovnom smislu, onda vam je jasno koliko je važno čistiti dušu kao i tijelo. Zamjeranje i loša energija prema nekoj osobi najviše šteti vama. Opraštanje ne znači da se pomirimo sa osobom koja nas je povrijedila već da se očistimo od svih negativnih veza koje imamo s tom osobom, a koja podrazumijeva i praštanje na energetskoj razini.

Svaki kontakt i fizički i misaoni s nekom osobom, stvara energetsku vezu koja postaje sve jača kako je interakcija češća. Te energetske veze smještene su u auri i čakrama koje su preopterećene kada jedna takva veza krene u lošem smjeru i ona nas sputava da napredujemo. Na primjer, zaljubljenost prema osobi koja neuzvraća iste emocije vrlo je iscrpljujuća i najgore od svega ne daje vam da napredujete.

Stoga je od izuzetne važnosti, redovito provoditi čišćenje na energetskoj razini kako bismo mogli napredovati dalje.

Praksa čišćenja energetskih veza potječe iz havajske Huna šamanske prakse Hooponopono (što znači “ispraviti”), koja se temelji na opraštanju. Ako se želimo osloboditi nekoga tko nas je povrijedio, praštanje se čini teškim pa čak i nemogućim. Međutim, opraštanje ne znači da se moramo pomiriti sa tom osobom, već da prekinemo tu energetsku vezu da nas ne truje dalje energetski ili emotivno. Kidanje tih veza omogućuje vam iscjeljivanje.

Tehnika se izvodi na način da vizualizirate osobu s kojom želite prekinuti energetsku negativnu vezu, svaka osoba je zaštićena u svojoj zlatnoj auri. Veze ili zamišljene niti možete posjeći škarama, mačem ili nečim što vam se javi u vizualizaciji. Također možemo zamoliti nekog anđela da to učini za nas.


Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar