Kada muškarac ignorira ženu, samo ju uči kako da živi bez njega!

Poruka za sve ‘frajerčine’!  Mnogi muškarci misle da ‘Teško me dobiti’ i što se ON čini više udaljen i nezainteresrian, to su žene više opsjednute s njim, ali to je čisti MIT!

Na žalost mnogi muškarci su uvjereni da ako ostavljaju dojam kao da im nije stalo da će lakše pridobiti ženu. On će je ignorirati, a ona će ga uporno naganjati, a neki su čak uvjereni što se ružnije ponašaju prema ženi, to će im ona pružati više ljubavi i pažnje.

Međutim, muškarci zaboravljaju da takve manipulativne tehnike ‘pale’ samo na neiskusnim djevojkama, pa čak niti kod njih u potpunosti.

SVAKA ŽENA ZNA ŠTO ŽELI! I definitvno ne želi igrati igrice, niti ima vremena za to, niti je to zabavlja. Ako si spreman da budeš s njom, da je voliš, paziš i maziš, ona će i tebi sve to pružiti. Ali ako primjeti da nisi iskren, da si igrač, odšetati će od tebe bez da se ijednom okrene!

ONA ZNA DA KAD NEKOG VOLIŠ ISKRENO, NISI U STANJU IGNORIRATI GA! Žena voli biti voljena i obasuta pažnjom cijelo vrijeme. Mora biti sigurna da može računati na vas. Ako joj ne pružaš ono što joj je potrebno, ostaviti ćete bez razmišljanja.

Veliki broj muškaraca misli da nije dobro otkriti svoja iskrena osjećanja i emocije u vezi. Zaboravljaju da je temelj svakog kvalitetnog odnosa i veze iskrenost. Žena cijeni iskrenost više od ičega. Zna da ne može biti intimna sa partnerom koji nije iskren, imajte to na umu!

Dakle, ako želite imati pravu ženu pored sebe, isključite mobitele i fokusirajte se na nju. Volite ju, pazite ju, mazite ju, pokažite joj da vam je stalo. I uvijek je tretirajte s poštovanjem! Samo tako ćete ju zaljubiti u sebe i dobiti od nje svu tu ljubav nazad.

A.M.

Midas Widget

Ostavite komentar