Justin Bieber u Medveščaku

Zvijezda glazbenih top ljestvica Justin Bieber odradio trening s Medvjedima

jb

Zvijezda glazbenih top ljestvica, Justin Bieber na jedno poslijepodne postao je dio tima zagrebačkih Medvjeda.

Dobro je poznato da je, kao svaki pravi Kanađanin, Bieber veliki ljubitelj hokeja i nikada ne propušta priliku otići na klizalište i pogledati lokalnu momčad, a jučer je otišao i korak dalje.

Nakon velikog koncerta u srijedu u zagrebačkoj Areni, Bieber je dan nakon stao na led s Medvjedima i odradio trening. I sam hokejaš u mlađim danima, Bieber je vještinu testirao s članovima medveščakovog KHL tima koji nisu na turneji po Rusiji: Samsonom MahbodomIvanom JankovićemMatijom MiličićemNathanom Perkovichem Janom Smolecom te članovima Medveščakove druge seniorske momčad Nikolom SenzelomIvanom RužićemMarkom Šakićem i Matom Tomljenovićem.

Dečki su se dobro zabavili, a Ivan Janković ukratko je opisao ovaj nesvakidašnji trening: „Bilo je ovo zanimljivo iskustvo! Siguran sam da se ne pojavi Justin Bieber svaki dan u nečijoj svlačionici. Kako najbolji idu uz najbolje, mi u Medveščaku imali smo priliku da nam Bieber pokaže svoje hokejsko umijeće. Bilo je zabavno, dobro se uklopio i uspješno odradio trening s nama, bio je jedan od nas bez ikakvih posebnih zahtjeva. Simpa dečko.“

Joe Bašić, organizator Justinova zagrebačkog koncerta, objasnio je ovu ‘sportsku avanturu’ glazbene zvijezde: “Justin je veliki ljubitelj hokeja na ledu te mu je to najdraži način opuštanja i bijeg od stresa. Na turneje nikad ne kreće bez kompletne opreme, a kad je otkrio da je su hokejaši kluba Medveščak jedan od simbola Zagreba, zaželio se priključiti njihovom treningu pa smo mu kao organizator koncerta ispunili želju u dogovoru s vodstvom kluba”.   

Midas

Ostavite komentar