Julija na rubu seksepila

U sklopu 24. sezone najvećeg domaćeg modnog događaja BIPA Fashion.hr-a Robert Sever je predstavio svoju novu kolekciju Julija pod pokroviteljstvom Martijina. Nježna, ali istovremeno samouvjerena i ženstvena kolekcija savršena je za ovo romantično proljeće.

Ovaj poznati hrvatski brand uvijek ide u korak s najnovijim trednovima, ali isto tako stavlja naglasak na potrebe žena kako bi se one, neovisno o dobi ili konstituciji, osijećale ugodno, slobodno i nesputano u svakodnevnom životu.

Od poslovnog do lepršavog i ležernog looka Robert Sever Design u kolekciji Julija ima za svaki ukus ponešto. Puno pamuka, viskoze, trapera, svile i lana čine ovu proljetno/ljetnu kolekciju ženstvenom, suvremenom, ali istovremeno pristupačnom i stvorenom za svakodnevni život žene.

U 60 odjevnih kombinacija koje su jučer predstavljene, suvremeni ženstveni chic ovog je puta inspiriran cvjetnim motivom koji se kroz ovosezonsku kolekciju pojavljuje u raznim oblicima – od grafičkih preko printova 70-ih do potpuno apstraktnih. Posebno su se istaknule dugačke lepršave haljine cvjetnog uzorka i jarkih boja, a jedna od njih je oduševila i poznatu pjevačicu Ninu Badrić koja je zasjala u kreaciji iz Severove nove kolekcije. Uz nezaobilazne haljine svih dužina, tu su suknje, košulje, bluze, hlače, proljetne parke te omiljeni komadi od trapera.

Kako bi postigao što ženstvenije, a nosive kreacije, Sever koristi volane, mašne, i zanimljive krojeve kojima postiže opuštenu, ponekad oversize, ali uvijek izrazito chic formu. Ovu kolekciju Robert Sever je upotpunio modnim detaljima pa su tako modeli BIPA FASHION.HR-a na pisti prošetali s prepoznatljivim Marija torbama, obožavanim RS krunama, ogrlicama s privjescima od pečenog stakla i ostalim popratnim nakitom kojim Sever voli zaokružiti total lookove svake kolekcije koju donosi na modne piste.

Osim Roberta Severa, svoje nove kolekcije će predstaviti i Ivica Skoko, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, Arileo, Luka, KLISAB, Anthony Avangard, JAMOI, Yuniku i INES Atelier.

Anna Maria Križanac

 

 

 

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar