Jude Law & Giancarlo Giannini u filmu Johnnie Walker Blue Label Gentlemans Wager II

Glumci nominirani za nagradu Oscar, Jude Law i Giancarlo Giannini s kineskom super zvijezdom Zhao Wei u filmu Johnnie Walker Blue Label Gentleman’s Wager II

jl2JOHNIE WALKER BLUE LABEL vodeći luksuzni škotski whisky brend je objavio drugi nastavak filmske serije Gentleman’s Wager, a u glavnim ulogama pojavljuju se Jude Law i Giancarlo Giannini, glumci nominirani za nagradu Oscar. U priči o čovjeku koji dokazuje da nas i malo zahvalnosti može daleko odvesti, glumcima se pridružuje kineska glumica Zhao Wei.

Svjetska premijera, kojoj su domaćini bili Jude i Giancarlo, održala se u vili izvan Rima, gdje je i sam film Gentleman’s Wager II sniman. Režiju filma potpisuje britanski redatelj Jake Scott iz Ridley Scott Associates, koji je također režirao i prvi film – priča je to o dva čovjeka koja su se kladila, a ulog je neprocjenjiv vintage automobil: zadivljujući trkaći automobil, Delahaye 135S classic nije samo „trofej“ za okladu nego i nasljeđe Walkera, koji se nalazi u obitelji od kasnih 30-tih godina prošlog stoljeća.

Dok pratimo Lawa u njegovim naporima da osvoji nagradu, vidimo kako jedino može napredovati i uspjeti kroz zahvalnost koju pokazuje ljudima koji mu tijekom puta pomažu te kroz radost koju to donosi.

Film poznatog brenda JOHNNIE WALKER BLUE LABEL „The Gentleman’s Wager II“nastavak je međunarodno uspješnog prvog filma Gentleman’s Wager koji je predstavljen 2014. godine. U cameo ulogama u filmu se također pojavljuju zvijezde Formule 1, Mika Häkkinen i Jenson Button, vozači tima McLaren Honda.

Dok Law putuje kroz predivne pejzaže Italije i Monaka u težnji za pobjedom poput djevojke Wei koja je u nevolji – što može potencijalno smanjiti njegove šanse za napredovanje i pobjedu. Međutim, uz pomoć ljubaznih ljudi koje susreće i sa zahvalnošću koju im uzvraća, on uspijeva u konačnici doći do cilja na vrijeme.

Komentirajući film, Law je izjavio: „Oduševljen sam jer sam dio drugog filma „Gentleman’s Wager“. Bio je apsolutni užitak vratiti se na set s Giancarlom i imati prigodu raditi s talentiranom Zhao. To, u kombinaciji sa sjedenjem za volanom trkaćeg automobila Delahaye 135S te vožnja kroz brežuljke Italije i Monaca pa… Mogu reći da sam sretan čovjek!“

Guy Escolme, međunarodni direktor branda JOHNNIE WALKER je izjavio: „Presretni smo što smo prikazali film brandaJOHNNIE WALKER BLUE LABEL „Gentleman’s Wager II“. Drugi film s Judeom, Giancarlom i Zhaom je savršen nastavak originalne priče. Razmišljajući o duhu osobnog napredovanja za koje se Johnnie Walker uvijek zalagao, uzbuđeni smo što smo stvorili film s tako odličnim ulogama koje slave naše uvjerenje da je zahvalnost krajnji izraz radosti koja vodi ka uspjehu!

Prikazivanje filma „Gentleman’s Wager II“, branda JOHNNIE WALKER BLUE LABEL, dolazi samo mjesec dana poslije predstavljanja nove globalne kampanje JOHNNIE WALKER„Joy will take you further“, koja preispituje način razmišljanja da jetežak rad jedini način za uspjeti te umjesto toga pokazuje kako radost potiče uspjeh i kako je zahvalnost najveći izraz užitka.

Film “Genteleman’s Wager II” možtete pogledati na internetskoj stranici: http://bit.ly/1MBqWkR

Midas

Ostavite komentar