Jubilarni 20. BIPA FASHION.HR započeo revijom Aleksandre Dojčinović

Revija Aleksandre Dojčinović otvorila je 20. jubilarni BIPA FASHION.HR

ad

Revija Aleksandre Dojčinovićje predstavila novu LeiLou kolekciju pod pokroviteljstvom Beck’sa. Omiljenu dizajnericu su svojim prisustvom podržale brojne poznate Hrvatice poput Danijele Martinović, Ecije Ojdanić, Mirele Holy, Mirne Medaković, Ane i Joška Čagalj, Ane Maras, Renate Sopek, Petre Kurtela, Ive Balaban, Mile Elegović, Kristine Krepela, Ivane Delač Đolo, Sandre Perković, Ogija Antunca i mnogih drugih.

ad2Nova kolekcija za proljeće/ljeto odiše ženstvenošću i romantikom, s puno čipke i detalja. Prevladavaju cvjetni uzorci te lagani i prozračni materijali, a detalji poput mašni ostavljaju dojam elegancije prepoznatljive LeiLou djevojke. „Predstoji nam doba ženstvenosti, koja se u modu vraća na velika vrata s obzirom da su trendovi posljednjih godina više naginjali unisex varijanti. Sljedeću sezonu obilježit će fine forme, strukirani krojevi i romantika. U novoj kolekciji i ja sam posegnula za mašnama, ali ovog puta ne u kombinaciji s pastelnim nego baš suprotno, s fluorescentnim tonovima, kako i priliči ljetu. Osim toga, LeiLou djevojka i dalje ostaje pomalo vintage, ali kao modernizirana verzija mlade, neopterećene žene koja uživa u modnim transformacijama i kombiniranju“, izjavila je Aleksandra Dojčinović koja nastavlja uspješnu suradnju s brendom Beck’s.

BIPA FASHION.HR, od 27. do 31. listopada na Zagrebačkom velesajmu slavi 20. jubilarno izdanje. Tijekom pet dana održat će se šesnaest modnih revija.  28. listopada na rasporedu je revija modnog dvojca eNVy room.

A.M.

Midas

Ostavite komentar