Jeste li spremni za nešto novo? Stigle su ultra mat nijanse ruževa! L’ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE!

Nakon providnih, kremastih i mat nijansi iz 2016., ove godine Lancôme predstavlja trendi reinterpretaciju mat trenda – izrazito odvažne, ultra mat nijanse ruževa L’Absolu Rouge Drama Matte koje krase intenzivne boje, elegancija i nevjerojatan osjećaj ugode.

Paletu je kreirala Lisa Eldridge, Lancômeova kreativna direktorica za makeup.

Upečatljive 24 nijanse (lokalno je dostupno 15 nijansi) kriju žarkocrvene, razigrane narančaste, intenzivne ružičaste i prodorne smeđe tonove za bezbrojne maštovite kombinacije.

Posebno se izdvajaju tri zvjezdane nijanse: narančasto crvena 157 Obsessive Red, jarko ružičasta 388 Rose Lancôme i ljubičasta 507 Dram’Atic.

Prepoznatljive su po savršenom dizajnu pakiranja koje ih razlikuje od crnih kutijica ostalih ruževa iz kolekcije. Jedinstveno izdanje kojem nećete moći odoljeti. Još jedna novost: u paleti se nalaze i tri metalik mat nijanse, inovativan proizvod i istinsko postignuće stručnjaka koji su radili na kreiranju jedinstvene formulacije. Nijansu bakra, zlata i kromirano plavu možete nanijeti same ili kao završni sloj kako biste naglasili usne.

Novoj formuli ruževa L’Absolu Rouge Drama Matte nema premca: više su mat, intenzivnije i blistavije od standardnih mat crvenih nijansi, a ujedno su i kremaste, meke te iznimno ugodne za nošenje.

Mat ruževi za eksplozivan look novi je moto palete L’Absolu Rouge Drama Matte za sve obožavateljice makeupa koje usne stavljaju u prvi plan. Ovaj ultra mat ruž iznenađujuće je radikalan i pruža beskompromisan osjećaj ugode. S obzirom na kombinaciju iznimno ugodne, matirane teksture i odvažnih, blistavih nijansi, namijenjen je ženama koje vole eksperimentirati s bojama i ekstremnim finišima.

Formula se temelji na kombinaciji sferičnih puderastih čestica i svilenkastih ulja (s naglaskom na jojobino ulje) koji teksturu čine vrlo mekom, raskošnom i jednostavnom za nanošenje. Sferične puderaste čestice pri nanošenju čak i zaglađuju sitne bore.

HYPNOSE DRAMA XMAS 18 OS FG – 271,08
LA ROSE A POUDRER HOLIDAYS OS FG – 509,46
MR BIG CHRISTMAS EDITION OS – 227,34
L’ABSOLU ROUGE CREAM 132 / 264 / 368 Holiday 18 OS – 266,35

Popis nijansi:

ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE 78
ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE 274
ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE 82
ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE 313
ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE 346
ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE 370
ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE 382
ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE 196
ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE 505
ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE 508
ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE 509
ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE 510
ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE 388 STAR SHADE one shot (limited edition)
ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE 507 STAR SHADE one shot (limited edition)
ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE 157 STAR SHADE one shot (limited edition)

Ostavite komentar