Jeste li pronašle svoj idealan mat ruž?

U neodoljivim retro pakiranjima krije se svjetski poznata dekorativna kozmetika vrhunske kvalitete, u nijansama dizajniranim za svaki tip kože, a svaki proizvod ima nekoliko funkcija. Asortiman kozmetičkog branda The Balm nudi bogat izbor sjenila, ruževa, sjajila, bronzera i brojnih drugih proizvoda dekorativne kozmetike. Brand je osnovala Marissa Shipman 2003. godine u San Franciscu, koja je shvatila da je samo nekoliko jednostavnih proizvoda potrebno kako bi se žene osjećale posebno. „Lijepa u 5 minuta“ filozofija je branda koji nudi višenamjenske proizvode i savršeno je rješenje za sve želje i potrebe u području ljepote.

the-balm

Možda će baš jedna od ove dvije nijanse, Mai Billsbepaid ili IMA Goodkisser, postat vaš broj jedan.

Kremasta tekstura, postojanost na usnama čak i nakon obroka, pića i dugih razgovora.

Iako su mat ruževi, ne suše se na usnama već ostavljaju dojam punoće i neki neodoljiv kremast osjećaj, kao da su mrvice mentola prisutne, lagano hlade i ostavljaju dojam punijih usnica.

Pogledajte slike, moje usne izgledaju puno i njegovano, a ono što me posebno oduševilo je to da nakon skidanja ruža sa usana ostaje svjetlucavi film koji izgleda kao sjajilo i izgleda zaista efektno.

ana-kramaric

Ove dvije nijanse nositi ću još dugo, odličan su odmak od klasičnog crvenog ruža koji je inače moj favorit. Naravno u paleti boja postoji i divna crvena nijansa koju ću nadam se imati prilike uskoro isprobati i prenijeti vam svoje dojmove.

Jedva čekam!

usne

Ana Kramarić

Midas

Ostavite komentar