Jeste li čuli za koncept 80:20?

Već i ptice na grani pjevaju o tome kako bismo trebali paziti na prehranu, piti 2L vode dnevno, biti aktivni, napuniti kuhinju raznoraznim čudotvornim sjemenkama i košticama, kupiti najmodernije blendere i cijediti egzotično detoksicirajuće voće i povrće, ALI… realnost je drugačija. Ujutro trčimo na posao sa zvukom alarma, borimo se sa prometnim gužvama, nervoznim kolegama na poslu, lošim vijestima na dnevniku i normalno da sva euforija oko zdrave prehrane, sjemenki i aktivnosti padne u vodu kad naiđemo na prvu pekaru i kafić. Naravno, takav ubrzan i nepravilan tempo života ostavlja posljedice. Kroničan umor, probavne smetnje, alergije, glavobolje, loš imunitet, akne, problemi s hormonima, šećerom, tlakom i kolesterolom te još mnogi drugi. I onda, kada ih postanemo svjesni, počinimo onu tipičnu, najveću, grešku od svih – krenemo na DIJETU. Izbacimo ovo, izbacimo ono, čekamo mjesečeve mijene, slušamo neprovjerene savjete xy osoba s foruma, gladujemo i živciramo se te jedinu motivaciju tražimo u pizzi koju ćemo pojesti čim dijeta završi. Ajme, neeee! Koji zločin nad tijelom! Ljudi moji, dijete su OUT! Ono što je IN je zdrav i aktivan način života na puno jednostavniji način nego nam je dosad predstavljeno.

Moje ime je Ivo. Profesionalni sam nogometaš. Cijeli sam život u sportu i mislio sam da je naporan trening formula za zdravlje i dobar rezultat. Ali praksa to nije pokazivala. Česte prehlade, još češće ozljede, neuhranjenost i konstantan umor prisilili su me da se informiram bolje. Tako sam, prije 9 godina, saznao za koncept 80 – 20 koji mi je promijenio život i o kojem ću vam pisati u daljnjim tekstovima. Na vašu sreću, to neću činiti sam. Moja pametnija i daleko ljepša polovica Yvonne, koja je ujedno i moja prva klijentica 80 – 20 koncepta, posjeduje nevjerojatne rezultate i znanje na tom području te je dokaz da se može živjeti aktivno i zdravo u ovom ludom vremenu. Pisat ćemo isključivo na temelju vlastitih iskustava i rezultata naših klijenata, bez ikakve namjere da pametujemo, glumimo doktore ili kopiramo tipične bapske priče iz ženskih časopisa.

Želja nam je inspirirati vas da se dovedete u super formu, naučiti vas da ju dugoročno održite i osvijestiti vas koliko je to bitno za sveukupnu kvalitetu vašeg života. Zaista to volimo i zaista se veselimo ovom projektu.

Zato vas pozivamo da sudjelujete pitanjima i komentarima, da iskoristite besplatna wellness mjerenja i savjetovanja uživo koje ćemo nuditi te da nam budete lijepi, zdravi i pametni!

Napisali: Ivo Begić, Yvonne Vrnoga Gregorio

napisali

 

Midas

6 Komentara on this article. Feel free to join this conversation.

 1. poison ivy 10/12/2015 u 14:56 - Reply

  Izuzetno mi je drago da se na portalu pojavila “lifestyle” kolumna u kojoj stručni tim zapravo daje savjete. Veselim se idućim kolumnama i u svakom slučaju svemu šta ću naučiti od ovih mladih ljudi.

 2. Lipadona
  Lipadona 10/13/2015 u 6:55 - Reply

  Veseli nas čuti ovako pozitivan komentar na naše nove kolumniste, nadamo se da ćemo Vas svakom novom kolumnom obradovati!
  Lipadona

 3. EnjoyLife 10/16/2015 u 20:35 - Reply

  Predobro! Uvijek volim nauciti nove stvari o tome kako biti zdraviji i u boljoj formi!

 4. Franko 10/16/2015 u 21:11 - Reply

  Kao profesionalni nogometas sam mislio da je sve u Treningu, ne obracajuci paznju na prehranu, dok nisam krenuo koristiti koncept 80:20 kojeg koristim nesto vise od godinu dana, i mogu reci da su rezultati nevjerojatni.. Vise Energije, bolja Regeneracija nakon treninga a sto je najbitnije, odlican osjecaj.. Preporucujem svima, dok ne probas, ne vjerujes..

 5. aron vrnoga 10/16/2015 u 21:25 - Reply

  stranica je vrlo poučna i zanimljiva 😉 , veselim se vašim daljnim tekstovima!

 6. bubinho 10/16/2015 u 21:44 - Reply

  odlican tekst samo tako nastavite

Ostavite komentar