Jesenski tonovi u novoj kolekciji Carpise za sezonu 2017./2018.

Ženstvena kolekcija vrhunskih materijala slavi slobodu razmišljanja, moć i energiju na sofisticiran i profinjen način

Da pamet i ljepota idu zajedno, ove sezone nam potvrđuje Carpisa predstavljajući tri nadasve uspješne žene različitih navika, profesije i stilova čineći ih idealnim promotoricama omiljenog talijanskog brenda.

U zanimljivu modnu jesen punu iznenađenja uvode nas novinarka i spisateljica Rula Jebreal, model Joana Sanz i foodbloggerica Alice Balossi- tri žene koje upečatljivim izgledom nadahnjuju na nove početke i avanture te osvajaju prepoznatljivom Carpisa klasikom izrađenom od vrhunskih materijala.

Kolekcija od malih krznenih torbica koje su apsolutni modni hit za večernje izlaske do praktičnih shopper torbi za dnevne izazove, čini savršeni spoj funkcionalnosti i dizajna.

Boje su zagasite te  prevladava jesenska paleta narančastih, smeđih i crvenih tonova koja će podići svaku kombinaciju na profinjen ali trendi način.

Kroz hashtag #MYBAGMYLIFE, brend dokazuje kako u svom asortimanu ima savršenu torbu za svaku ženu, koju je moguće nositi od jutra do večeri.

Carpisa je stavila naglasak na kolekciju koja podržava različite osobnosti te slavi slobodu razmišljanja, moć i energiju, ona  je  nezaobilazna ako se želite istaknuti  u svakoj prigodi i biti dijamant u mnoštvu  cirkona.

Midas

2 Komentara on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Jasenka Popović 09/25/2017 u 18:09 - Reply

    Sve je lijepo,ali torbe su mi super. Pogotovo plava.

  2. Lill Lilly 09/25/2017 u 19:41 - Reply

    Predivno ,upravo sam kupila jedan vrlo sličan odjevni komad

Ostavite komentar