Jesenska kolekcija u režiji Mephista oduševljava fashionistice!

Besprijekornu udobnost potpisuje Mephisto!

Kod francuskog brenda Mephista zaista nije bitno koliko jedete,  njihova obuća uvijek paše bez obzira koliko kila dobiliJ

A ove jeseni svjetski  modni div Mephisto će vas osvojiti svojim modelima modernog dizajna i savršene udobnosti. Baš svaka MEPHISTO cipela ima jedinstveni, fleksibilan i mekan SOFT-AIR međupotplat koji smanjuje udarce pri hodanju na apsolutni minimum i tako štiti stopala, zglobove i kralježnicu.

Patrizia modeli iz linije MOBILIS sa povišenim potplatom osvojiti će najzahtjevnije modne obožavateljice koje vole imati model koji odgovara istovremeno i ženstvenijoj modnoj kombinaciji i sportskoj spajajući udobnost, vrhunski materijal i kvalitetu izrade dizajna.

Gabrielu i Michaelu, izuzetno udobne i nosive modele ove jeseni možete kombinirati na ležerne kombinacije uz hlače, retro suknje i haljine u kojima ćete dodatno naglasiti svoju nježnu stranu.

Za izradu obuće Mephisto koristi najkvalitetniju kožu i prirodna bojila, a za potplate kaučuk, lateks i pluto. Svaka cipela u proizvodnji prolazi 160 do 220 koraka i veliki dio procesa je tradicionalna ručna izrada. Izvanredna udobnost postignuta je inovativnim SOFT-AIR međupotplatom koji je fleksibilan, trajno elastičan i mekan. Upravo zato je i promotivni slogan “MEPHISTO – najfinija svjetska obuća” u potpunosti opravdan.

Brend Mephisto osim Mobilisa, nudi i ostale popularne linije poput  Sano i Allroundera, a cjelokupna nova kolekcija dostupna je u trgovinama u Zagrebu, Rijeci i Splitu te na web-shopu www.shoes.hr.

Ostavite komentar