JELENA RADAN I “VOYAGE” OVOG PETKA U POU GOSPIĆ

Koncertno putovanje vrsne glazbenice u sklopu božićnog koncerta koje jednostavno ne smijete propustiti!

jelena-radanJedinstvena hrvatska glazbenica Jelena Radan u petak 23. prosinca gostuje u Gospiću, gdje će u pratnji vrsnih glazbenika svojega banda održati koncert u Pučkom otvorenom učilištu “Dr. Ante Starčević”.

Glazbeni nastupi Jelene Radan redovito su “koncerti za dušu”, a nastup u Gospiću s početkom u 19 sati naša cijenjena glazbenica najavljuje kao glazbeno putovanje koje ne smijete propustiti!

Čisti glazbeni užitak krozbirani niz autorskih pjesama na čak 4 jezika (hrvatski, francuski, portugalski i engleski) prava su koncertna poslastica, u kojoj će se Jeleni pridružiti harmonikaš Miroslav Navračić, trombonist i klavijaturist Luka Žužić te gitarist i kontrabasist Tomi Novak.

I sve to začinjeno s još malo portugalskog fada koji je na poseban način obilježio Jeleninu karijeru i bez kojega ne može proći ni jedan njezin nastup, dok Jelena za sve posjetitelje priprema i još poneko glazbeno iznenađenje uz ovo prigodno božićno doba.

Koncert “Voyage”temelji se na zapaženom i nagrađivanom albumu istoga naziva, koji je kritika jednoglasno dočekala kao “najbolji album godine bez konkurencije” (net.hr), dok je kritičar tportala.hr zaključio: “Za svaku preporuku”.

I doista, “Voyage” je koncert koji jednostavno treba doživjeti!

“Glazba nas uvijek vodi nekamo”, poručuje Jelena.

Midas

Ostavite komentar