Jednodijelni kupaći kostimi bit će glavne zvijezde i ovog ljeta!

685,00 kn, 760,00 kn, 760,00 kn

Ljetna sezona samo što nije stigla što znači da je vrijeme za planiranje outfita za plažu i kupaćih kostima koje ćemo nositi. Glavne zvijezde zasigurno će biti jednodijelni kupaći kostimi koji ove sezone dolaze u najrazličitijim modelima i uzorcima, a uz njih su neizostavne tunike i lepršave haljine.

760,00 kn, 760,00 kn, 760,00 kn

Palmers je za ljetnu sezonu predstavio potpuno novu kampanju pod sloganom “Svijet u koji se svi uklapaju”, čime je brend s bogatom poviješću i modnom tradicijom koju gradi već 105 godina, najavio je početak jedne nove ere.

904,00kn, 760,00 kn, 685,00 kn

Palmers nas uvodi u najljepše doba godine i predstavlja kolekciju za proljeće/ljeto prepunu cvjetnih uzoraka, sportskih stilova i zavodljivog vrhunskog rublja koje odgovara svakoj figuri.

455,00 kn

Od lana – eko čuda prirode, do tropskih cvjetnih printeva i bikinija s baršunastim dodirom pa sve do čistih, purističkih stilova – u novoj kolekciji postoji nešto za svaku žensku figuru. Također, tu je i kupaći program za muškarce koji će se uklopiti u svaki stil – od klasičnih i minimalističkih modela poput jednobojnih slip kupaćih gaćica do šorceva u jarkim bojama i raznim uzorcima.

Jer što bi ljeto bilo bez kupaćih kostima, mornarski nadahnutog outfita, svijetlih i jarkih boja?  Palmers nam predstavlja svijet u kojem želi potaknuti sve žene i muškarce da se u svome tijelu osjećaju ugodno.

Ostavite komentar