JEDINSTVENI NOVITET NA TRŽIŠTU – KREMASTI EKO MED

Jedinstveni sastojci iz prirode stvaraju četiri nova okusa koja će probuditi vaša osjetila

eko-med

Med od davnina nosi naziv „hrana bogova“ zahvaljujući svojim vrijednim sastojcima te je neizostavan sastojak u svakodnevnoj prehrani. Jeste li znali da med, osim što pomaže kada smo prehlađeni ili se borimo protiv neke upale, utječe na zdravlje i pravilan rad cijelog organizma? Tako ovaj dar prirode daje mnogo energije što je odlično ako se bavimo sportom, poboljšava memoriju i smanjuje razinu stresa.

Sada uz sve to med ima novi okus i nosi oznaku EKO!

Poznato ime u svijetu pčelinjih proizvoda, ponovo je potvrdilo svoju kvalitetu, inovativnim kombinacijama okusa u proizvodnji novog kremastog eko meda, koji će obožavati sve generacije.

Svijet meda od sada je bogatiji za četiri nova okusa koja će probuditi vaša osjetila:

  • kremasti med bez dodataka idealan je za ljubitelje klasičnog okusa,
  • kremasti med s đumbirom i sokom limuna oduševit će sve ljubitelje malo drugačijih okusa,
  • kremasti med s cimetom pogodan za sve koji žele osnažiti imunitet
  • kremasti med s kakaom obožavat će djeca i tinejdžeri.

Osim što je ukusan, kremasti PIP eko med iznimno je zdrav za naš organizam. Med, limun i đumbir poznati su borci protiv prehlade i virusa, a kombinacija meda i kakaa idealna su formula za smanjenje stresa i poticanje koncentracije.

Proizveden je prema standardima ekološkog uzgoja, što podrazumijeva posebnu lokaciju smještaja košnica, uzgoj bilja bez zaštitnih sredstava i gnojiva te način pčelarenja isključivo prirodnim materijalima.

Važno je napomenuti kako je kremasti med rezultat poticanja kristalizacije tekućeg meda u kojem se ne gubi prirodni sastav i svojstva meda, a predstavlja odličan način za zdravi početak dana. Kremasta tekstura novog PIP eko meda oplemenit će vaše omiljene palačinke, smoothieje, a dovoljno ga je samo namazati na svježi kruh ili dvopek. Također odlična je zdrava zamjena za slatko!

Kremasti eko med u četiri okusa potražite u Bio&Bio trgovinama, Zdravo i gotovo trgovini, voćarni.hr, Eden bioshop trgovini, Tvornici zdrave hrane, ljekarni Biljni preparati,Bio planet trgovini u Splitui PIP trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 28,90 kn.

Ovakav način proizvodnje zahtjeva puno više truda, znanja i vremena, ali je zato rezultat odličnog okusa!“ – PIP tim!

 

Midas

Ostavite komentar