JEDAN OD NAJPOZNATIJIH SVJETSKIH DJ ZVIJEZDA U ZAGREBU NAPRAVIO KAOS

U centru grada postoji ekipa koja radi posao na svjetskoj razini te iz mjeseca u mjesec nam u goste dovodi sve veća imena svjetske elektronske scene.

Početkom prošlog mjeseca u najpoznatijem zagrebačkom noćnom klubu Opera gostovao je jedan od najpoznatijih svjetskih dj-eva današnjice, nizozemac Fedde Le Grand. U klubu je nastala totalna ludnica te su ljudi doslovno ispadali sa plesnog podija zbog ogromnog interesa svih koji su htjeli čuti kako svira dobro poznata nizozemska škola.

Fedde le Grand je u mlađoj dobi započeo vlastitu drive-in emisiju kao DJ u lokalnim klubovima u rodnome Utrechtu. Njegov talent nije prošao nezapaženo, a Fedde je želio uspjeti i kao DJ na sceni u Eindhovenu. Angažirali su ga mnogi poznati klubovi u Nizozemskoj i inozemstvu. Veliki uspjeh postigao je 2006. s pjesmom Put Your Hands Up 4 Detroit. Taj je singl u tjedan dana dosegnuo sam vrh popularnosti na rang-ljestvici Singles Chart i bio #1 te godine u Velikoj Britaniji. Time je, dakako, porasla i Feddeova popularnost.

Danas je njegov nastup ekskluziva u mnogim klubovima, te ga prate milioni fanova na društvenim mrežama, a kako je prošao nastup možete pogledati gore u videu.

< Prijašnji članak
PROBUDITE SHHHEFICU U SEBI!

Ostavite komentar