Je li ubrizgavanje vlage u kožu stvarno djelotvorno?

Dok neki od nas posežu za bogatijim hidratantnim sredstvima tijekom zime, drugi se odlučuju za ubrizgavanje vlage u kožu.

Volite, anti-age injekcijski tretman od Juvéderma – kreatora Botoxa – je tretman hijaluronskom kiselinom koji za razliku od tipičnih dermalnih fillera djeluje na stanje kože.

Dr. Jonquille Chantrey, kirurg i međunarodni predavač u kozmetičkoj medicini, izjavio je za Bazaar, ‘Volite je prvi injekcijski tretman koji osigurava klinički dokazanu hidrataciju kože do devet mjeseci nakon samo jednog tretmana.’
Hijaluronska kiselina, molekula koja može držati do 1000 puta svoju vlastitu težinu u vodi, javlja se prirodno u našem tijelu, ali razina se počinje smanjivati u dobi od 26 godina. Smanjenje hijaluronske kiseline doprinose vidljivom starenju, i to je vrijeme kada tretmani djeluju.

Kao što se nalazi u beskrajnim proizvodima za njegu kože koji obećavaju kratkotrajnu hidrataciju, hijaluronska kiselina čini najpopularniju vrstu injekcijskog punila koji se koristi za privremeno punjenje linija, plus volumizira konturu kože i lica.

S Voliteom, međutim, prvi tekući oblik injektirane hijaluronske kiseline je prije svega samo za vlagu.

‘Provodi se nizom sićušnih injekcija, djeluje kako bi sedobro na splasnutu kožu koju hidratizira, izglađuje hrapavost i posljedice večernjeg izlaska”, objašnjava dr. Chantrey.

Kaže da će pomoći u brisanju finih linija oko očiju, plus da ‘može tretirati i vrat, dekolte i ruke’.

Prema mišljenju stručnjaka, to je savršen izbor za one koji žele poboljšati svoju ukupnu kvalitetu kože, jer vidljivo poboljšava elastičnost i hidrataciju, kao i izgled finih linija.

Ako imate 400 funti i dobar odnos s iglama, da i ne spominjemo želju, to bio dobar početak za vas.

Ne zaboravite posjetiti samo klinike s dobro obučenim stručnjacima, jer Juvéderm Volite zahtijeva vještu tehniku ubrizgavanja (Bazaar preporučuje Mallucci London).

A.M.

Midas Widget

Ostavite komentar