Je li moguće preživjeti na Marsu? Samo jedan čovjek može odgovoriti na to pitanje MARSOVAC

BLITZ FILM PREDSTAVLJA UPRAVO OBJAVLJEN NOVI TRAILER FILMA

marsovacSjajni redatelj Ridley Scott, tri puta nominiran za prestižnu nagradu Oscara za filmove Thelma & Louise, Gladijator i Pad crnog jastreba, donosi nam sjajnu znanstveno-fantastičnu akcijsku avanturu MARSOVAC.

Film je temeljen na bestseleru Andyja Weira, a glavna uloga pripala je oskarovcu Mattu Damonu koji u filmu glumi astronauta Marka Watneyja.

U priči koja će vas podjednako zaintrigirati i zastrašiti nalazi se upravo as­tronaut Watney koji se nađe napušten i ostavljen na Marsu. Shvativši da ga je posada ostavila misleći da je mrtav, Mark skupi svu snagu i volju ljudskoga duha i vjere kako bi preživio i na Zemlju poslao znak da je još uvijek živ. Milijunima kilometara dalje, NASA i tim međunarodnih znanstvenika neumorno rade kako bi “Marsovca” vratili kući, dok njegovi kolege iz posa­de istovremeno kuju plan za odvažnu, a možda i nemoguću misiju spašava­nja.

Osim Matta Damona, u filmu glume još i Jessica Chastain, Kristen Wiig, Kate Mara, Michael Pena, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor i Do­nald Glover.

MARSOVAC u hrvatska kina stiže 1. listopada, a tek objavljeni novi trailer pogledajte ovdje:

 

Midas

Ostavite komentar