JASTOOK JE ONO ŠTO VAŠ DOM TREBA

Nema većeg veselja i ponosa nego vidjeti kako se hrvatska kreativna scena iz dana u dan povećava.  Kada je ta kreativnost usmjerena na nešto što svaki modno osviješteni dom ima, onda su rezultat preslatki ukrasni jastučići u svim mogućim bojama i oblicima. Zagrepčanka Marina Gombar koja stoji iza nedavno stvorenog branda Jastook potpuno samostalno osmišljava, kreira i izrađuje ove divne ukrase, a njezini profili na društvenim mrežama puni su predivnih fotografija s posebno osmišljenim dekorom.

Osim tematskih modela kao što su jastučići za Božić ili Uskrs, Marina izrađuje i razne oblike i dizajne namijenjene svim stilovima uređenja doma, svim generacijama i bez problema ćete u svom domu naći kutak za njene kreacije. Ono što Marininim Jastoocima daje dodatnu vrijednost je da u cijelom procesu izrade ništa nije automatizirano. Marina ih samostalno kroji, reže, šiva, puni i ručno zatvara, a pritom se trudi koristiti pamučni materijal u bojama i dizajnu prema vlastitoj estetici. Osim što se radi o 100% hrvatskom proizvodu, svaki Jastook je zapravo i unikatan budući da se sve radi ručno. Marininom estetskom odabiru itekako možemo vjerovati jer osim fotki koje to potvrđuju, ona je oduvijek bila kreativka koju najviše veseli darivanje dragih ljudi upravo ručno rađenim sitnicama s vlastitim potpisom. Tako je i nastala cijela ideja – od jednog jastuka u obliku zvijezde koji je bio namijenjen kao obiteljski poklon! Zvijezda se svidjela svima pa se nametnula ideja daljnjeg razvoja u tom smjeru.

Cijene se kreću od samo 15 pa do 80 kuna, a Marina svakodnevno radi na novim idejama i oblicima Jastooka pa jedva čekamo vidjeti što nam novo sprema.

Čitatelji kojima se sviđa što Marina radi mogu joj se javiti na e-mail jastook321@gmail.com ili poslati poruku na Instagram profil ili Facebook stranicu Jastooka, a svakako pratite i našu Facebook stranicu jer uskoro ide Uskršnja nagradna igra!

Maja Kos

28.03. 2018. – Dobitnica u darivanju objavljenom 26.03. –   TAMARA KIRŠA

Ostavite komentar