Janica Kostelić postala zaštitno lice EPL Yakutian kolekcije dijamanata

Janica Kostelić potpisala ekskluzivni ugovor s EPL Diamond Grupom, ruskim proizvođačem dijamanata, čime je postala zaštitno lice prestižne EPL Yakutian kolekcije dijamanata “Firing Ice”.

janica

„Izuzetno mi je drago da su baš mene izabrali kao zaštitno lice za tako glamurozan, prekrasan i unikatan nakit. Svaka žena, kad nosi dijamante, osjeća se posebnom jer ipak dijamanti su najbolji ženini prijatelji“, izjavila je Janica.

EPL Diamond Grupa jedan je od najvećih svjetskih proizvođača i trgovaca dijamantima, a u Hrvatskoj je prisutna od svibnja ove godine. Olga Berezina, direktorica za Hrvatsku, povodom početka suradnje s Janicom Kostelić izjavila je:„Naši dijamanti potječu iz najhladnijeg naseljenog područjana svijetu; može se reći da je to „Snježnokraljevstvo“ gdje zimske temperature dosežu ekstremnih -72 °C. Predstavljamo dijamante – najčvršće minerale na svijetu koji reflektiraju naš hladni, surovi no u isto vrijeme lijepi krajolik dok svaki nakit nosi u sebi toplinu koju su jakutski majstori svojim radom unijeli u svaki dijamant.Kao ženu koja je osvojila svjetski vrh, Janicu smatramo pravom „Snježnom kraljicom“ i savršenim odabirom za ambasadoricu brenda.Vizija našeg brenda je da svaka žena može zablistati u dijamantima.“

EPL Diamond brend jamči autentičnost i besprijekorne proporcije nakita izrađenog od idealno rezanih, najčišćih jakutskih dijamanata. EPL Yakutian dijamanati “Firing Ice”, koje će promovirati Janica Kostelić, posebni su zbog svoje izvanredne karakteristike boje i čistoće, što potvrđuje i činjenica da je samo 0,001% neobrađenih dijamanata na svijetu pogodno za proizvodnju koja može nositi ime „Firing Ice“. Hrvatski kupci svoje primjerke EPL Diamond nakita mogu kupiti u novootvorenoj draguljarnici EPL Yakutian Diamonds u Centru Cvjetni.

Fotografija: Nino Marcutti

Ana Mišić

Midas

Ostavite komentar