Jaka žena ne moli za ljubav, onog trenutka kad osjeti da je podcjenjena, odlazi!

Jako puno žena je prošlo scenarij poput: srela ga je slučajno, jako joj se dopao, ispalo je da se i ona dopada njemu. Izašli su par puta, iskre su ‘frcale’ svuda, a ona je sve više i više bila uvjerena da je srela ljubav svog života. I sve je bilo savršeno dok on nije saznao da ga ona stvarno voli i da mašta o ozbiljnoj budućnosti, e tad je odlučio da prekine vezu i nestane sa lica zemlje?!

Naravno, njoj ništa nije jasno, pita se što se dogodilo, tajno se nada da će se vratiti sa savršenim razlogom, moliti je za oprost, a naravno sve njene prijateljice su uvjerene kako mu se nešto sigurno ozbiljno dogodilo jer on mora da ju voli onkraj i beskrajno. Mora da su ga oteli vanzemaljci.

Dakle, ima bezbroj primjera kad vi odlučite da mu date svoje srce, spuštate taj zid koji ste izgradile oko sebe, a on baš tada prestaje da vam odgovara na poruke.

I kada shvatite da ga nije oteo nikakav vanzemaljac već da je običan ‘kreten’, dođe vam da mu se pojavite na vratima i lijepo mu ‘spiskate’ sve u facu kako i zaslužuje, ali molim vas da to ne radite. Zapravo mu samo dajete još više pažnje, a on se osjeća kao ‘pravi frajer’ koji slama ženska srca kao od šale. Prestanite s pozivima i porukama! Jer na taj način u njegovim očima ispadate samo zaljubljena ‘luda’.

Naravno da možete biti tužni jer je to faza koju morate proći, ali umjesto da ga pratite po društvenim mrežama, fokusirajte se na sebe, putujte, upoznavajte druge ljude i iskoristite svoje iskustvo. Jer ovakav scenarij se je mogao očekivati, sigurno je bilo hintova koje niste htjeli vidjeti.

Umjesto da ste ga ostavili onog trenutka kad ste osjetili da nešto nije u redu, čekali ste da ON ostavi vas. Ne zaboravite da u moru ima i drugih riba.

Živjele jake žene i živjela prava ljubav!

A.M.

Midas Widget

Ostavite komentar