Ja, ja i Irena

carrieDakle, eto i mene u svijetu kolumni. Nikad ne bih rekla. No, ostavimo moje čuđenje za ogledalo, da se ja vama prvo predstavim. Mama sam, single i na pragu 35-e. Ok, to bi bilo to što se tiče osnova. Ako ćemo u detalje, pravo sam žensko, volim modu, torbice i cipele pogotovo, mislim koja ne?!

Jedan od prvih koraka u započinjanju ove avanture bio je odabir pseudonima. Patnje mladog Werthera ili kako se, pobogu, nazvati. Naravno da sam se odlučila za vezu sa popularnom serijom Sex i grad, mislim, halo, koja žena mojih godina nije u svojim dvadesetima pobožno pratila seriju potajno se nadajući biti u ulozi, ako ne baš Carrie onda sigurno jedne od njih. Gledali su i dečki, ali mislim da bi prije pristali na depilaciju voskom cijelog tijela i čupanje noktiju jedan po jedan nego priznali isto. E sad, da odmah objasnim zašto Carrie Jones: da, znam da je Carrie zapravo Bradshaw, ali isto tako znam da koliko god imala dodirnih točaka s njom, imam neke i sa Samanthom (izuzev broja muškaraca koje je potrošila) pa sam to nekako iskombinirala.

Da sad elegantno skrenem na razlog zašto ja ovdje vama zapravo dosađujem svojim nebulozama: dakle, ja sam se, kao single mama koja rijetko izlazi i kreće se u vrlo uskom i malom krugu ljudi, u trenutku potpune neuračunljivosti (i braniti ću se time na sudu) otisnula u avanturu zvanu online dating. Da, da, sramim se i ja. Imala sam i ja čvrste stavove oko toga, kako je to bezveze, notorna glupost i za zadnje luzere. Međutim, kad se nađeš “stjeran u kut”, da se tako izrazim, pristaješ na svakakve opcije. Tako da ovdje možete pratiti kako to zapravo izgleda kad se u mojim godinama vraćate u opticaj. Nimalo zabavno, vjerujte mi. Bar ne u početku. Kasnije to počinje biti pravi sitcom. Ali o tome više slijedeći put. Budite mi zdrave, lijepe, ali prvenstveno zadovoljne.

Carrie Jones

Midas Widget

3 Komentara on this article. Feel free to join this conversation.

  1. tanja 12/02/2014 u 13:56 - Reply

    Cekamo nastavak 🙂

  2. Gordana 12/14/2014 u 21:24 - Reply

    Dakle, menije frendica poslala neku pozivnicu za neko online srcedrapljenje … menije to smijesno. Nistaod toga, moje dame ….

  3. Gordana 12/14/2014 u 21:39 - Reply

    Dakle, meni je frendica poslala neku pozivnicu za neko online srcedrapljenje … menije to smijesno. Nista od toga, moje dame ….

Ostavite komentar