Iz Vukovara s ljubavlju dolazi nova kolekcija Startas tenisica!

Na obali Dunava, u Vukovaru, čarolija ručne izrade „Startas“ tenisica se nastavlja. Vrijedni djelatnici u proizvodnji Borova učinili su sve kako bi nova Startas kolekcija bila na vrijeme dovršena i trenutno je dostupna samo na webshopu! Još uvijek treba jedan sat – od početka do kraja, za stvaranje svakog para tenisica, koristeći se samo tradicionalnim tehnikama ručne izrade.

Predstavljamo vam dvanaest novih, neodoljivih modela nove Startas kolekcije proljeće/ljeto 2020. Startas tenisice dio su avanture zvane život mnogih generacija, a ovogodišnja kolekcija je posebna jer smo ju birali zajedno. Od predloženih raznih motiva, upravo ste vi naši dragi prijatelji odabrali ovih dvanaest proljetnih modela.

Modeli koji će osvojiti vaša srca su: Verde Tropico (ženski, muški, dječji), Pivce za živce – crni (ženski, muški), Badminton (ženski, dječji), Cvjetne 80te (ženski, dječji), Noćni koralj (ženski), Back to black (muški), Srce od ribe (ženski), Latica (ženski), Pivce za živce – bordo (ženski), Artičoka (ženski), Nafrizirani (ženski) i Almost black (ženski).

Svi modeli su dostupni na webshopu www.borovo.hr a u prvom proljetnom vikendu darujemo vam popust od 20% i BESPLATNU DOSTAVU.

STARTAS DIZAJN: Iva Ćurković Spajić
MODELI: Martina Heged, Antonija Tavić i Dino Oliš
MAKE UP: Jelena Tufeković
LOKACIJA: Grad Osijek
ODJEĆA : Butik Mistique, Osijek

Midas Widget

Ostavite komentar