Iz Lancôma nam dolazi nova ljubavna priča, a novi ljubavni napitak 21. stoljeća je LA NUIT TRÉSOR EAU DE TOILETTE

Kažu da je ljubav neiscrpna inspiracija i priča bez kraja, a La Nuit Trésor ispisuje novo poglavlje, priču o ljubavi ispričanu kroz tercet ruža

U srcu svakog mirisa La Nuit Trésor franšize iznimna je ruža, odabrana zbog sposobnosti da svojim karakterističnim mirisom udahne život poglavlju priče o ljubavi.

Rose Aphrodisiaque u parfemu La Nuit Trésor pripovijeda o privlačnosti.

Rose Caresse u parfemu Caresse predstavlja nježnost.

A Rose Passion, kao sama bit nove toaletne vode, izražava strast – svakodnevnu žudnju za ljubavlju koja je intenzivna baš kao u prvim trenucima. Moćna i upečatljiva ruža razbuđujuće svježine. Novi manifest strasti.

La Nuit Trésor Eau de Toilette toaletna je voda prožeta voćnim, mošusnim i cvjetno-orijentalnim notama, djelo Christophea Raynauda i Amandine Clerc Marie, poznatih francuskih tvoraca parfema koji su zaslužni i za izvorni parfem La Nuit Trésor i parfem Caresse. Srce ove najnovije varijacije krije izuzetnu damašćansku ružu, metaforu velike ljubavi. Razbuđujući, raskošan i moćan miris prožet nevjerojatno slasnim voćnim akordima maline, crnog ribiza i ličija. Osvježavajuće gornje note prava su eksplozija citrusa, uz bergamot koji dodatno naglašava njihovu svježinu. Prozračni cvjetni buke daje mu dozu elegancije kroz spoj božura i đurđice. Miris je i u ovoj verziji obogaćen esencijom pačulija, čiji je trag još zamamniji i senzualniji nego prije zahvaljujući tahićanskoj vaniliji uronjenoj u suptilnu, svilenkasto nježnu i postojanu notu bijelog mošusa.

Novi miris utjelovljuje odvažnu, senzualnu, magnetično privlačnu i samopouzdanu ženstvenost. Toaletna je voda svježija i prpošnija od parfema te prožeta upečatljivim kontrastima: neodoljiva privlačnost ove voćne verzije temelji se na zelenim, kiselkastim tonovima. U dodiru s kožom, otkriva svoje iznimne čari.

U svijetu draguljarstva, purpurni su dijamanti među najtraženijima na svijetu. Njihova duboka boja, koja može varirati od grimizno-purpurne do intenzivne plavo-ljubičaste obavija ih daškom misterije,više nego ijedan drugi dragi kamen. Upravo su ovi cijenjeni dijamanti poslužili kao nadahnuće za boju bočice i kutije.

Stoga i redizajnirana dijamantna bočica mirisa La Nuit Trésor, ukrašena raskošnom ružom, izgleda zagonetnije i dragocjenije no ikad prij

TRESOR LA NUIT EDT V100ML – Parfemska voda u spreju – 819 hrk

TRESOR LA NUIT EDT V50ML – Parfemska voda u spreju – 611 hrk

Midas Widget

1 komentar on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Lill Lilly 04/27/2017 u 8:06 - Reply

    Obožavam Lancome parfeme prvom prilikom mi je ovaj na spisku

Ostavite komentar