Ivica Skoko u suradnji sa Barbarom Repe predstavlja raskošnu kolekciju

14.07.2017. – Ivica Skoko u suradnji s modnom blogericom Barbarom Repe predstavlja kolekciju čiji se dizajn i glamur utjelovljuje u svakodnevnom životu jedne mlade djevojke koja voli biti raskošna i senzualna, ali ne voli žrtvovati svoj stil zbog dnevnih obaveza i rutina.

Na neuobičajenom terenu, točnije teniskim terenima kultne Šalate, romantične, ženstvene i sofisticirane haljine, koje se uobičajeno za glamurozna izdanja na crvenom tepihu, sad su postale dio eklektičnog modnog stila jedne dame koja se ne boji igrati modnim detaljima i izbjegavati modna pravila. „Glamurozne haljine Ivice Skoke odlučila sam smjestiti na pravi teniski teren. Željela sam ih transformirati u nešto novo te sam s njima kombinirala interesantne modne dodatke, kao što su šeširi Cahun i PVC šiltovi Fabric8 co-op. I dobili smo eklektičnu atmosferu prepunu detalja u koju su se ove krasne haljine savršeno uklopile“, objasnila je Barbara Repe, blogerica i stilistica prepoznatljiva po svom jedinstvenom stilu odijevanja, koja se u ovoj modnoj priči našla i u ulozi modela.

Ivica Skoko već godinama pripada A-listi domaćih modnih dizajnera, a njegove revije uvijek se s nestrpljenjem iščekuju. Njegove čarobne haljine uvijek se doimaju kao da su kreirane za najveće dame, no,ovog je puta ta dama odlučila živjeti svoju priču i glamur u svakodnevnim prilikama. Šminku ove ljetne kampanje potpisuje sama Barbara Repe dok se za frizuru pobrinula kreativna direktorica Kevin Murphyja Katica Topčić, a fotografije potpisujeViktorija Novak.

A.M.

 

Midas Widget

Ostavite komentar