Ivica Skoko oduševio publiku svojom proljetnom kolekcijom!

Da je proljeće stiglo, najviše se moglo osjetiti na održanoj reviji Ivice Skoke koji je za svoje haljine inspiraciju pronašao u buđenju prirode pa i ne čudi da su novi modeli nježniji i lepršaviji.

Skoko je duh proljeća prenio na svečane i sofisticirane haljine koje su prikladne za dnevne i noćne događaje. Haljine je ukrasio cvjetnim uzorcima, a koristio je najfinije materijale, svilu i saten koje je upotpunio s materijalima neobičnih tekstura i 3D elemenata. Novom je kolekcijom zaokružena romantična priča izrađena u pastelnim nijansama i nježnim uzorcima obogaćena nizom ručno rađenih detalja koji kolekciji daju pomalo bajkoviti prizvuk. Također se spretno poigrao sa šljokicama i prozračnom čipkom. Kreacije su uglavnom duljine do poda i otvorenih leđa naglašavajući liniju tijela.

Make up je bio naglašen, vedrih nijansi imitirajući boje proljeća. Frizure su bile glamurozne prateći svečanost haljina.

Pozadina piste bila je upotpunjena cvjetnim uzorcima i svjetlom koje odgovara atmosferi revije. Nizale su se kreacije od jednostavnih jednobojnih prekrivenih šljokicama do iznimno šarenih ispunjenih cvijećem. Oduševljenje u publici je bilo itekako primjetno, a u publici su se našli i brojni poznati među kojima Nikolina Pišek Ristović, Iskra Jirsak, Olja Vori, Danijela Gračan, Marijana Mikulić, Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Tihana Harapin Zalepugin, Ivana Delač i brojni drugi. Revija je održana pod pokroviteljstvom brenda Perwoll.

Marija Maleš

Midas Widget

Ostavite komentar