Ivana Petković Čevra blistala na predstavljanju novog Lancômovog mirisa IDÔLE!

U ugodnoj i pozitivnoj atmosferi sa gotovo 270 uzvanika iz svijeta medija, influencera i poslovnih klijenata uživali smo u novom mošusnom i cvjetnom chypre mirisu.

Njegove kreatorice su tri parfumerke: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec.

Esencija ružinih latica iz održivog uzgoja u turskoj provinciji Isparta ekskluzivno je proizvedena za Lancôme. Uz vrtne ruže uzgojene u Francuskoj, savršeno se uklapa s notama bergamota, kruške i španjolskog jasmina iz Indije te donosi dašak „čistoće i sjaja” uz koji svaka žena može započeti svoju priču.

Na službenom eventu brand je predstavio novu i snažnu globalnu kampanju kojom će predstaviti novi parfem Idôle za žene te ambasadoricu brenda, američku glumicu Zendayu Coleman. Iako je mlada Zendaya prekrasna i odličan odabir za službenu kampanju, da se nas pita Ivana Petković Čevra bi mogla stati uz bok mladoj glumici jer nas je doslovno očarala svojom pojavom na eventu.

 

View this post on Instagram

 

Na predstavljanju #IdoleByLancome #Idole #womanbeauty #newfragrance #IcanWeWill

A post shared by Lipadona (@lipadona) on

Među brojnim uzvanicima i medijima, Ivana Petković Čevra blistala je u predivnoj čipkastoj haljini koja je svršeno prianjala njenoj laskavoj figuri. Ivana najviše voli prirodni look, ali sinoćnji outfit je naglasila smokey eyes make up-om koji je očaravajuće pristajao uz njen preplanuli ten.

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar