IT modeli cipela za proljeće na policama ara Shoes

Moderno i udobno glavne su odlike proljetno-ljetne kolekcije obuće ara Shoes

Nakon nekoliko mjeseci nošenja omiljenog para gležnjača, pojavom proljetnih kolekcija nestrpljivo iščekujemo vrijeme balerinki, cipela na petu te drugih proljetnih i ljetnih modela.

Među trendovima za novu proljetnu sezonu istaknuli su se neodoljivi modeli cipela od kojih se sigurno nećemo odvajati do prvih jesenskih dana.

Ovo proljeće i ljeto nosit ćemo srebrne, prirodne i sive tonove uz zanimljive detalje poput širokih satenskih mašni, nezaobilaznih bisera i metalnih kopči.

Tenisice iz ara Shoes kolekcije će i ove sezone nastaviti oduševljavati svojim dizajnom i udobnošću zbog kojih će postati apsolutni must-have. Na ara Shoes policama pronađite Seamless modele koji kombiniraju moderan dizajn i tehnologiju bez šavova na prednjem dijelu cipele osiguravajući više udobnosti.

Uz njih, koncept Fusion tenisica i balerinki razvio je modele s trodimenzionalnom fleksibilnošću koji pružaju nevjerojatno iskustvo udobnosti nošenja tijekom cijelog dana, a koje možete pronaći u različitim širinama.

Kožom prekriveni izmjenjivi ulošci, lagani „Dynergy“ potplati te mekani jastučići dodatan su razlog da potražite novu kolekciju s preko 220 modela cipela i izaberete upravo one koji vam najbolje odgovaraju.

Također, u ovoj kolekciji možete pronaći neodoljive torbice za svaki stil i za svaku prigodu.

Modele ara Shoes obuće i torbica možete pronaći na 11 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.

 

 

Ostavite komentar