Ispraznila vam se baterija? Svratite u T-Centar i uzmite „Punjač to go“

„Punjač to go“ nakon korištenja jednostavno vratite u bilo koji T-Centar

adata

Zbog velike količine podataka koji se razmjenjuju, aplikacija i platformi koje se paralelno koriste, baterije na pametnim telefonima na traju dovoljno dugo. Najčešće je slučaj da se baterija isprazni baš onda kada mobitel korisniku najviše treba.

Hrvatski Telekom je pronašao rješenje za takve neplanirane situacije i od 16. prosinca ponudio svojim korisnicima mogućnost da u zagrebačkim T-Centrima uzmu i vrate prijenosni punjač ADATA Power Bank PV120. Cijena punjača je 100 kuna, a ukoliko ga korisnik u roku od pet dana vrati u taj ili neki drugi T-Centar, puni iznos će mu biti vraćen. ADATA punjač omogućuje korisnicima dva punjenja, prilagođen je svim smartfonima, brzo se puni i vrhunskog je dizajna.

Ako ste HT korisnik i ovisnik ste o svom „mobilnom ljubimcu“, već ovog adventa bezbrižno uživajte u blagdanskom druženju na zagrebačkim štandovima. Iskoristite priliku i fotografirajte ili videom zabilježite nezaboravne trenutke s najmilijima i podijelite ih na društvenim mrežama – bez brige o bateriji.

Midas

Ostavite komentar