Indira i Planet obuća ponovno zajedno

Makingoff sa snimanja modne kampanje jesen/zima 2016.

planet

Pred objektivom fotografa Danijela Galića popularna i uvijek energična pjevačica Indira još je jednom zabljesnula kao prava modna kraljica. Snimajući kampanju za novu kolekciju obuće poznatog lanca Planet obuće za sezonu jesen/zima 2016., Indira je s oduševljenjem isprobavala hit modele sezone, a neodumica oko odabira rezultirala je nizom razigranih modnih fotografija.

 indira

Indiru su posebno „osvojile“ gležnjače s debljom potpeticom, atraktivnog dizajna, kombinirane teksture i u nedoljivim bojama jeseni, koje su ujedno i ovosezonski must have model.

Uskladivši udobnost i kvalitetu obuće, u novoj kolekciji Planet obuće zadovoljeni su svi trendovi sezone, a uz raznoliki izbor odabir jesenske obuće za sve trendsettere mogao biti  iznimno lagan zadatak.

Za Indirin izgled bio je zadužen dobro uhodani tim profesionalaca – za šminku se pobrinula Lada Mitrašinović iz Bella Makeup salona, a frizura je djelo frizerskog salona Renata.

Modeli Planet Obuće za sezonu jesen/zima 2016. mogu se već pronaći u svim prodavaonicama Planet Obuće, Svijet Obuće i Planike i na web shopu Planet Obuće.

Midas Widget

Ostavite komentar