Idealan poklon našem zdravlju

Almagea predstavlja posebno zimsko pakiranje Almagea dodataka prehrani za zdravlje srca i poticanje metabolizma masti u tijelu

Dinamičan tempo života, neredovita i neuravnotežena prehrana, kao i nezdrave navike ostavljaju posljedice na naše zdravlje, ali i na izgled. Bolesti srca i krvnih žila najčešći su uzročnici težih oboljenja u modernom svijetu, a poznato je da se brojni čimbenici rizika vezani za te tegobe mogu prevenirati zdravim načinom života i kvalitetom raznovrsne prehrane.

almagea

Almagea dodaci prehrani savršen su izbor za božićni poklon osobama modernog, stresnog načina života kojima manjka vremena za uravnoteženu prehranu i odmor. L-CARNITINE ACTIVE+ idealan je za poticanje metabolizma masti u organizmu jer sadrži najčišći oblik L-karnitina, Carnipure uz dodatak kroma. Preporuča se svima, a pogotovo tjelesno aktivnim osobama kojima je važno brzo postizanje dobre forme i povećanje energije.

Alfa među omegama, KRILL OIL CARDIO+ dodatak je prehrani koji sadrži najkvalitetnije ulje račića krila, izuzetne čistoće, prirodno bogato omega-3 masnim kiselinama, fosfolipidima i astaksantinom, te ima dodatnu prednost kada je u pitanju zaštita srca i krvnih žila jer je obogaćen vitaminom E i selenom.

U svim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama od 25.11.2015. traje posebna akcija tijekom koje će se moći kupiti Almagea PROMO CARDIO+ACTIVE pakiranje po cijeni od 199,98 kn kojom se ostvaruje značajna ušteda.

 

A.M.

Midas

Ostavite komentar